Ας το παραδεχτούμε μπας και τελειώνουμε και φύγουμε διακοπές να ηρεμήσουμε. Ζούμε στην πιο υπέροχη χώρα του γαλαξία, εκεί που ο ήλιος καίει, εμείς την αράζουμε από κάτω του και απολαμβάνουμε την απύθμενη ηλιθιότητα να μας δροσίζει.

Σε άλλα νέα, ο Αχιλλέας Μπέος θα ανακηρυχθεί ο πιο καλός απ’ όλους τους δήμαρχος της Ελλάδος, λες και μας περισσεύουν αυτιά για να μας πέσουν. Για να καταλάβεις, το διοικητικό συμβούλιο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου, λόγω της Γιορτής Μανιταριού Τρούφας στην Αργαλαστή, είχαν αυτήν την λαμπρή ιδέα, μιας και ο πρόεδρος Στέργιος Παπαϊωάννου, παραδέχτηκε πως:

“Ο κ. Μπέος έχει κάνει ένα αξιόλογο έργο στον Βόλο, μας στήριξε σε δύσκολες εποχές, πριν ασχοληθεί με την πολιτική και εμείς θα του το ανταποδώσουμε βραβεύοντάς τον, ως τον καλύτερο δήμαρχο στην Ελλάδα”.

Την ίδια στιγμή, την τελευταία του πνοή άφησε ο 27χρονος ακτιβιστής ο οποίος είχε πέσει θύμα άγριας αστυνομικής βίας, έναν μήνα πριν, έχοντας τραυματιστεί σοβαρά κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης συμπαράστασης στους συλληφθέντες της μαζικής διαδήλωσης της 13ης Ιουνίου, ενάντια στην καύση σκουπιδιών, στον Βόλο.

Ο νεαρός, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του από τη μητέρα του, η οποία δεν κατάφερε να τον επαναφέρει, ενώ αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας. Η ΕΛ.ΑΣ. χαρακτηρίζει τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον θάνατο του παιδιού με την καταγγελία για αστυνομική βία “αθλιότητα, ασύστολο ψέμα, ακόμη μία, ακόμη ένα”.

Ο 27χρονος είχε γράψει τότε στο Facebook: “Μια διμοιρία ΟΠΚΕ και μια ΜΑΤ, στοχευμένα και συγκεκριμένα για μένα, μιας και με γνωρίζουν, ήρθαν τρέχοντας κατά πάνω μου και ξεκίνησαν να με βαράνε αναίτια, δολοφονικά, απάνθρωπα κι αλύπητα. Με χτυπούσαν μέχρι που δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, γιατί είχα χτυπηθεί άσχημα στα πλευρά. Όταν (σ.σ. μέσα στο Α.Τ.) ζήτησα λίγο νερό, στην αρχή δεν μου δίνανε κι έπειτα με βάλανε να πιω από έναν καταψύκτη που έτρεχε σταγόνα-σταγονα το νερό και μάλιστα από κάτω προς τα πάνω. Εγώ εντωμεταξύ να ‘μαι σακάτης, κατάκοιτος και να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Και αφού διασκέδασαν όλοι μαζί πάνω μου, με ρίξανε στο κρατητήριο. Τελικά με βγάλανε, αφού τους άκουσα να λένε πως αν με κρατούσαν θα έπρεπε να με παν και νοσοκομείο”.