Μερικές φορές οι ομοιότητες που μπορούν να παρουσιάσουν δυο άνθρωποι είναι απίστευτες. Να εδώ στο γραφείο για παράδειγμα, ο Γεροντόπουλος μοιάζει με τον Professor και ο Κυριάκης με τον Brand Pitt σε απίστευτο βαθμό. Επίσης, άσχετο, αλλά μόλις κατάλαβες ποιος γράφει το συγκεκριμένο κείμενο.

Ε, στις παραπάνω περιπτώσεις μπορείς να μπερδευτείς ακραία αν δεις αυτά τα άτομα μαζί σε έναν χώρο. Έτσι έγινε και στην Κρήτη, όταν ένας πατέρας μπέρδεψε τα δίδυμα παιδιά του. Πώς ακριβώς; Να, το ένα παιδάκι απ’ τα δυο ήταν άρρωστο, έτσι, ορθά, οι γονείς το πήγαν στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί φρίκαραν, καθώς το παιδί που τους πήγαν ήταν τέρμα υγιέστατο. Έτσι, μόλις το ανακοίνωσαν στους γονείς, αυτοί κοιτάχτηκαν μεταξύ τους και η μάνα ανέφερε “Ξέρετε έχω δίδυμα και ο άντρας μου μπερδεύτηκε και έφερε το άλλο μωρό”.
 
 
Αρκετά ακραίο σκηνικό, αλλά και αστείο επίσης. Εμείς, ευχόμαστε το παιδάκι να είναι πάντα καλά στην υγεία του και σε μερικά χρόνια από τώρα να του λένε αυτή την ιστορία οι γονείς του και να γελάνε όλοι μεταξύ τους!