Όταν αράζεις στο οικογενειακό τραπέζι και παίζει η ερώτηση “Ρε μάγκα, τι δουλειά κάνεις;”, πολλοί απαντάνε γιατροί, άλλοι δικηγόροι, μερικοί σερβιτόροι ενώ ορισμένοι ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε δημοσιογράφοι, αλλά ok, τουλάχιστον οι απαντήσεις τις περισσότερες φορές έχουνε μια δόση λογικής.
 
Ξέρεις ποια απάντηση δεν έχει λογική; Αυτή που δίνει ο Σκοτ Γουόρινγκ. Ο τυπάς δηλώνει “Κυνηγός εξωγήινων”. Δεν ξέρουμε αν κολλάει και ένσημα βέβαια, αλλά όπως και να ‘χει το λες και ένα πιο παράξενο επάγγελμα.
 
Βέβαια, επειδή καμία δουλειά δεν είναι ντροπή, προσπαθήσαμε μια φορά να τον ακούσουμε σοβαρά και η αλήθεια είναι πως μπερδευτήκαμε λιγάκι. Γιατί; Γιατί πρόσφατα, ο ίδιος, μας ενημέρωσε ότι τσεκάροντας βιντεάκια της NASA, ανακάλυψε έναν κινητήρα εξωγήινου τζετ στον Άρη.
Σαν να μην έφτανε αυτό, γεμάτος αυτοπεποίθηση ισχυρίστηκε ότι αυτός ο κινητήρας είναι λιγουλάκι αρχαίος. Πράγμα που προφανώς μαρτυρά την τεχνολογία που έχουν τα ξαδέρφια του ΕΤ, αλλά και του Τάκη του οδηγού ασθενοφόρου που… άραζε στα δέντρα
 
 
Μάλιστα έκανε και δηλώσεις για αυτή του την ανακάλυψη. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: “Το αντικείμενο είναι παλιό, φθαρμένο και έχει επάνω του ένα παχύ στρώμα άμμου, παρ’ όλα αυτά ξεχωρίζει ξεκάθαρα από οτιδήποτε άλλο στην περιοχή. Οι εξωγήινοι στον ”κόκκινο πλανήτη” είχαν όντως μηχανές πολύ πιο εξελιγμένες από τις δικές μας και οι συγκεκριμένες φωτογραφικές ”αποδείξεις” το επιβεβαιώνουν. Μηχανές ικανές να μην χρησιμοποιούν καλωδιώσεις και σωληνώσεις, αλλά μικροτεχνολογία ενσωματωμένη κατευθείαν στη δομή των αντικειμένων”
 
Έλα Μάκη, σε πείραξαν οι μπίρες!