Πόσο βαρετά μπορείς να περιγράψεις μια ταινιάρα;

Αυτό το ερώτημα έπεσε στο Τουίτερ, κι απ’ τη στιγμή που έπεσε, είδαμε στ’ αλήθεια για πόσα πράγματα είναι ικανοί οι σινεφίλ ανά τον κόσμο. 10 τουλάχιστον ταινιάρες απέκτησαν περιλήψεις βαρετές μέχρι αηδίας, κι εμείς σε προκαλούμε να ξεπεράσεις τους τύπους που θα βρεις εδώ από κάτω. Μπορείς κάτι πιο βαρετό;

1. “Πιτσιρίκος βρίσκει ένα προβληματικό δαχτυλίδι στο σπίτι του θείου του. Το επιστρέφει πίσω στον κατασκευαστή!”. (Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών!)

2. “Γριούλα διηγείται την ιστορία ενός καραβιού, πάνω σ’ ένα άλλο καράβι”. (Τιτανικός)

3. “Καθηγητής αποφεύγει τις ώρες γραφείου για να βρει ένα κουτί που είχε χαθεί”. (Ιντιάνα Τζόουνς: Οι Κυνηγοί της Χαμένης Κιβωτού)

4. “Ένα τσούρμο ιππότες ψάχνουν ένα κύπελλο. Κανένας δεν έχει άλογο!”. (Μόντι Πάιθον: Οι Ιππότες της Ελεεινής Τραπέζης)

5. “Ένας άντρας κλείνει το ίδιο ξυπνητήρι 3176 φορές!”. (Η Μέρα της Μαρμότας)

6. “Σύζυγος και πατέρας γίνεται έξω φρενών με την οικογένειά του σ’ ένα all inclusive θέρετρο διακοπών!” (Η Λάμψη)

7. “Τετράστερο ρεστοράν παίρνει πίσω το 5ο αστέρι του, επειδή σ’ έναν κριτικό κουζίνας αρέσει το ποντικίσιο φαγητό”. (Ρατατούι)

8. “Ένας τύπος παίρνει χάπι και ξέρει πράγματα. Αλλά δεν είναι σίγουρος ότι χαίρεται που τα ξέρει”. (Matrix). Αλλά γιατί όχι και Limitless;

9. “Στριμμένη πιτσιρίκα μπαίνει τιμωρία στο δωμάτιό της, και δύο παπάδες την επισκέπτονται για να τη βοηθήσουν να λύσει τα προβλήματά της”. (Ο Εξορκιστής)

10. “Μια ομάδα κλέφτες κοιμούνται σχεδόν σ’ όλη την ταινία!” (Inception)