Πολλά άτομα σταματήσαμε να πιστεύουμε στην ανθρωπότητα το 2016, όταν δηλαδή ο Ντόναλντ Τράμπ εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ. Μέσα σε αυτά τα 4 χρόνια, ο κοκκινομάλλης γραφικούλης και ολίγον φασίστας πρέζιντεντ κατάφερε να γίνει λίγο πιο γελοίος από έναν άλλον Ντόναλντ, τον Ντακ.
 
Τότε ήταν που αρκετοί είπαμε “Δεν μπορεί, στις επόμενες εκλογές η φάση θα πάει κάπως διαφορετικά, θα το δεις”. Έλα που υπάρχει μια πιθανότητα να μην πάνε. Γιατί; Γιατί ο Κάνιε Γουέστ λίγο πολύ δήλωσε “Ε, μάγκες κατεβαίνω για πρόεδρος, γιατί η Αμερική είναι 15μελες”. Και μάλιστα έχει και στήριξη. Όχι από κάποιον απλό πολίτη, αλλά απ’τον δισεκατομμυριούχο Έλον Μασκ. Α επίσης, μην το ξεχάσω, όσο σοβαρεύει το πράγμα, τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες η Κιμ Καρντάσιαν να γίνει πρώτη κυρία στις ΗΠΑ.
 
 
Βέβαια, έτσι ανοίγεται μια νέα πόρτα. Αυτή του να μπορεί να κατέβει ο καθένας για πρόεδρος των ΗΠΑ. Όχι φίλε Σαλονικιέ, δεν είπα κάτι σε κάποιον, για την Αμερική σου μιλάω. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κάνιε θα έχει και αρκετούς αντιπάλους. Αντιπάλους που ούτε που θα φανταζόταν ότι θα τον ανταγωνιστούν. Δεν με πιστεύεις; Για τσέκαρε τα ονόματα και μετά μίλα μου.
 
1. Snoop Dog
 
 
Και εκεί που όλα έμοιαζαν χαλαρά, ο Snoop έσκασε… μύτη και είπε “Για κάτσε ρε Κάνιε, θα κατέβω και εγώ”. Ε και θα κατέβει. Μεγάλο στίψιμο… στην καριέρα του, αλλά τι να κάνει; Να αφήσει τις τύχες της χώρας στον τρελάκια τον Γουέστ; Το όνομα του κόμματος; ” Ηappy Four Twenty”. Έτσι γιατί μπορεί. Κοίτα αν θες τη γνώμη μου, αν κάποιος γουστάρει να “ξεφύγει” λίγο απ’ τα κλασσικά, αξίζει να τον ψηφίσει. Στα συν του, είναι ότι θα κοιτάξει το οικολογικό κομμάτι της φάσης, καθώς η πόλη θα γεμίσει φυτά. 
 
2. Dennis Rodman 
 
 
Δεν κατάλαβα, γιατί όχι; Ο πιο αχώνευτος τυπάς που έχω δει τρελούλης παλαίμαχος των Μπουλς, έχει και μεγάλη εμπειρία παρακαλώ. Ω μάλιστα. Έχει διατελέσει επί χρόνια φίλος του Κιμ Γιονκ Ουν. Πράγμα που σημαίνει ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα φτιάξει και την εξωτερική πολιτική της χώρας. Άσε και το άλλο. Θα δώσει μεγάλη έμφαση στις γιορτές της Αμερική ο Ντένις. Όπως για παράδειγμα αυτή της μπίρας. Ρε, μήπως να το σκεφτούμε πιο σοβαρά και να τον ψηφίζαμε και εμείς; Μπα, Σκότι Πίπεν για πάντα ρε! 
 
3. Cardi B
 
 
Αν η Αμερική χωριζόταν σε περιφέρειες, αυτή σίγουρα θα κατέβαινε στην “Β’ Νέας Υόρκης” (χα χα, καλό ε;). Ας σοβαρευτώ και ας δω πιο αντικειμενικά τα πράγματα. Η Cardi έχει κοινό το οποίο ακόμα να καταλάβουμε πώς σκατά την ακούει. Ε, γιατί να μην βρει και ένα που δεν θα καταλάβουμε πώς σκατά θα τη ψηφίσει; Εδώ έδωσαν τζούφρα στον Τραμπ που τον βλέπεις και σου γυρνάνε τα άντερα πιο γρήγορα και από τσιγάρο του Snoop Dog (ωχ τι έχουμε εδώ, προπαγάνδα;). Η Cardie τουλάχιστον είναι και στιλάκι.
 
4. Lavar Ball
 
 
O τύπος κατάφερε να κάνει ένα σωματείο σαν τους Lakers να επιλέξουν τον γιο του στο νούμερο 2 του Draft, ενώ αυτός καλά-καλά δεν ξέρει να σουτάρει. Δεν νομίζετε ότι θα καταφέρει να κάνει τον κόσμο να τον τιμήσει με την ψήφο του; Σπαστικός μέχρι αηδίας, με συνεχής όρεξη για τσακωμούς. Ό,τι δηλαδή χρειάζεται κάποιος για να καταφέρει να διαδεχθεί τον Ντόναλντ με αξιώσεις. Λαβάρ, μπορεί να μην πήγε καλά η φάση με τη “BBB”, αλλά για πρόεδρας μια χαρά βλέπω να σου βγαίνει.
 
5. MadClip
Ναι το ξέρω, ο ταλαντούχος (γελάω) τράπερ μένει στην Ελλάδα. Ξέρεις που μεγάλωσε όμως; Στο Αμέρικα. Ξέρεις τι θέλει να γίνει; Πρεζιντέντε. Άρα, να η ευκαιρία του. Αρκετά έμπειρος στο να κάνει τους χαζούληδες να τον στηρίζουν και με φωνή που θες να την ακούς όλη την ώρα (ξαναγελάω). Απ’ όσο ξέρω αν βγει, θα κάνει και καλό στην Ελλάδα αυτή του η νίκη. Εκτός ότι θα παρατήσει τη μουσική, μπορεί να μας υποστηρίξει σε κανένα θέμα εξωτερικής πολιτικής, γιατί όσο να ‘ναι τον λες παλικάρι!
 
Εμείς πάντως, χωρίς να παίρνουμε θέση, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη πολιτική που έχουμε αναπτύξει τελευταία θα θέλαμε άλλη διάσημη να κατέβει για πρόεδρος. Δεν σου λέμε ποια, αλλά μεταξύ μας, κατάλαβες…