Κάθεσαι; Κάτσε για καλό και για κακό. Θυμάσαι την περίοδο που είχε βγει το “X-MEN” και είχε γίνει ένας πανικός από τους fans για ό,τι είδαν στο σινεμα; Σαν χθες δεν ήταν αυτό, σωστά; Ε, από τότε πέρασαν 20 χρόνια νταν! Και επειδή παίζει να μου έπαθες ένα mini εγκεφαλικό, για να ηρεμήσεις θα σου πούμε κάτι αστείο και δεν θα σου ξαναθυμίσουμε πόσο γερνάς. Για σήμερα τουλάχιστον.
 
Για να τιμηθεί αυτή η επέτειος, που λες, μαζεύτηκαν οι πρωταγωνιστές της ταινιάρας για ένα μικρό reunion και να θυμηθούν τη φάση τους. Έτσι, Χιού Τζάκμαν, Φάμκε Τζένσεν, Χάλι Μπέρι και Πάτρικ Στιούαρτ, άνοιξαν το pc τους, μπήκαν στο “Zoom” και άρχισαν να τα λένε. 
 
Τότε λοιπόν, αποφάσισε να σκάσει μύτη απ’ το πουθενά ο Ράιαν Ρέινολντς, κοινώς Deadpool. Και μάλιστα δεν ήταν μόνος του. Κατέβασε και παρέα. Μαζί του μπήκε στον χορό επίσης η Τζιν Γκρέι, η Σοφία Τέρνερ και ο Τζέιμς Μακαβό. Και ξεκίνησε σιγά-σιγά ένα μπάχαλο, καθώς αρχικά όλοι κοιταζόντουσαν χωρίς να έχουν καταλάβει τι στον διάολο παίζει.
 
Ξαφνικά, για να μην υπάρχει παγωμάρα η Τέρνερ ανέφερε “Νόμιζα ότι είμαστε σε reunion του G.O.T.” και όλοι σκάλωσαν. Τότε άρχισαν οι αποχωρήσεις, καθώς η Χάλι Μπέρι νόμιζε ότι μαζεύτηκαν εκεί για τον Τζέιμς Μποντ, ο Στιούαρτ για το “Star Trek” και πάει λέγοντας… 
 
Το θέμα με την όλη φάση, ήταν ότι στο τέλος, όταν και έμειναν μόνοι τους ο Τζάκμαν με τον Ρείνολντς, αποκαλύφθηκε ότι ο Λιβ Σράιμπερ ήταν πίσω απ’ όλα. Γιατί; Για να γίνει ένα ολοκληρωμένο “X-Men Origins: Wolverine” ριγιούνι!
 
Απόλαυσε το: