Αν υπήρχαν 2 ευχές που θα θέλαμε να πραγματοποιηθούν, όταν ήμασταν πιτσιρίκια, η μια είναι να φτιαχτεί χυμός με τη γεύση του Depon για να μπορέσουμε να το πίνουμε συνέχεια και η άλλη να υπήρχαν στην πραγματικότητα τα Pokemon. Μέχρι χθες και οι 2 επιθυμίες μας τρώγανε κουβά, μέχρι που ένα νέο απ’ την Αυστραλία μας τα άλλαξε όλα.
 
 
Όχι, δεν βγήκε καλοκαιρινό ροφηματάκι με γευσούλα Depon. Όσους χυμούς κεράσι και να βγάλουν, κανένας δεν θα μοιάζει στο ιερό αυτό φάρμακο. Αυτό που έγινε όμως, ξεπερνάει κάθε λογική. Γιατί; Γιατί ανακαλύψαμε όλοι μας, έκπληκτοι, ότι ο Πίκατσου υπάρχει στα αλήθεια και μάλιστα τα έχει “σπάσει” με τον Αs, καθώς δεν ήταν μαζι.
 
Πιο συγκεκριμένα, σε μια κλινική ζώων της Αυστραλίας, γεννήθηκε ένα υγιέστατο Πόσουμ (ή αλλιώς Διλελφίδα). Αυτό μάλιστα είναι λίγο διαφορετικό από όλα τα άλλα, καθώς το χρώμα του είναι χρυσοκίτρινο και θυμίζει κατά πολύ τον αγαπημένο μας χαρακτήρα, που για την αφεντομουτσουνάρα του λιώναμε στον καναπέ μας κάθε Σάββατο. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως δεν είναι η πρώτη φορά που γεννιέται ένα τέτοιο πλάσμα, καθώς και στο παρελθόν έχουμε δει ξαδερφάκια του “Pika Pika” να ξετρυπώνουν στη χώρα των Καγκουρό. Φέρτε μας πια πόκεμπολ τώρα!
 
 
Α και για να μην ξεχνιόμαστε: