Το όνομα Λένιν, δεν είναι και το πιο γνωστό. Συνήθως όταν ακούγεται αυτό, όλοι μας κοιτάμε τον Κυριάκη στο γραφείο, καθώς του ψιλαρέσει ο “Περισσός”, ενώ η αφίσα του με τον Βλαντιμίρ κοσμεί το δωμάτιο του δίπλα απ’ αυτή του Διαμαντίδη και του Ζουνίνιο. Βέβαια, πλέον όταν ακούμε “Λένιν” αρκετοί, θα πρέπει να έχουμε ακόμα ένα παλικάρι στον νου μας. Τον Γκουντιέρεζ.
 
Ποιος είναι αυτός; Ένας πιτσιρικάς barista που εργάζεται στα “Starbucks” στο Σαν Ντιέγκο. Ο Γκουντιέρεζ, μια Δευτέρα πήγε στη δουλειά, έβαλε την ποδιά του και άρχισε να φτιάχνει καφέδες. Τότε μπήκε στο μαγαζί μια πελάτισσα χωρίς μάσκα και του ζήτησε έναν καφέ. Εκεί ήταν που ο Βλαντιμίρ αρνήθηκε να της κάνει τη χάρη, ζητώντας της πρώτα να βάλει μάσκα.
 
Τότε η Άμπερ, όπως είναι το όνομα της, άρχισε να τον βρίζει, ενώ ανέβασε και μια του φώτο στα social media γράφοντας “Αυτός είναι ο Λένιν από τα Starbucks που αρνήθηκε να με υπηρετήσει γιατί δεν φοράω μάσκα. Την επόμενη φορά θα περιμένω τους αστυνομικούς και θα προσκομίσω ιατρική απαλλαγή”

Μετά απ’ όλο αυτό άρχισε το καλό. Οργισμένοι με την ανάρτηση της κοπέλας, αρκετοί χρήστες του Twitter ξεκίνησαν μια εκστρατεία για να μαζέψουν tips για τον Γκουντιέρεζ, ώστε να τον επιβραβεύσουν για το γεγονός ότι ζήτησε απ’ την πελάτισσα να βάλει μάσκα.
 
Το αποτέλεσμα; Μετά από μια βδομάδα, 80.000 Δολάρια μπήκαν στον λογαριασμό του Λένιν, ο οποίος μάλλον από εδώ και πέρα μπορεί να ανοίξει το δικό του καφέ. Εμείς αν ήμασταν στη θέση του αυτό θα κάναμε. Μάλιστα θα στέλναμε και δωρεάν καφέδες στο σπίτι της Άμπερ για το καλό που μας έκανε!