Εξαιτίας του κορονοϊού, σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη το γήπεδο έχει κοπεί απ’ όλους τους οπαδούς και οι ποδοσφαιρικές ομάδες αναγκάζονται να παίζουν σε άδεια στάδια. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, πολλές ομάδες να βρίσκουν άλλους τρόπους να έχουν κοντά τον κόσμο τους.
 
Μια απ’ αυτές είναι η ιστορική Λίντς, του Μαρσέλο Μπιέλσα. Η ομάδα, στην προσπάθεια της να ανέβει ξανά στη μεγάλη κατηγορία, αποφάσισε ότι στα εναπομείναντα παιχνίδια για την Champioship, θα έχει χαρτόνια αντί για οπαδούς. Πάνω σε αυτά τα χαρτόνια όμως, θα φαίνονται οι μούρες των φιλάθλων της, τους οποίους κάλεσε να στείλουν μια σέλφι στην ομάδα ώστε να τους τυπώσει και να τους κοτσάρει στο γήπεδο.
 
Και εδώ αρχίζουν τα καλά. Κάποιος θεούλης, μάλλον βαριόταν να ανοίξει τη μπροστινή κάμερα του κινητού του και να στείλει την αφεντομουτσουνάρα του στη Λιντς και για αυτό αποφάσισε να στείλει στο πόδι του μια φωτογραφία του… Οσάμα Μπιλ Λάντεν! Στην ομάδα κανείς δεν πήρε χαμπάρι περί τίνος πρόκειται, με αποτέλεσμα αυτή να γίνει ρεζίλι σε ολόκληρη την Αγγλία. Ε, αυτή την είδηση την λες και βόμβα. 
https://t.co/I3lteiktVs