Το καλοκαιράκι ήρθε κι όσο κι αν φέτος θα παίξουμε social distancing διακοπάρες, εμείς δεν ξενερώνουμε πότε. Θα μείνουμε δροσεροί, με αναπτυγμένη την καλοκαιρινή μας διάθεση. Θα ξεχυθούμε στις παραλίες, έστω κι από απόσταση θα πιούμε τις ποτάρες μας και θα δοκιμάσουμε νέες γεύσεις.

Βάστα λίγο, το τελευταίο. Εκεί λοιπόν, που χαζολογούσαμε στο ίντερνετ, πέσαμε μούρη με μούρη με κατιτίς που θα πεθαίναμε να δοκιμάσουμε. Ο φίλος ο Tsunekawa που έχει ονμαστό pop up restaurant, λάνσαρε κέικ ουράνιο τόξο με διάφανη ζελατίνη και μοίρασε και τη συνταγή κιόλας, για να μπορείς να το φτιάχνεις κάθε μέρα.

Γαλατάκι, νερό και κρυσταλλική ζάχαρη, σιροπάκι με φρουτώδη γεύση και σκόνη αγάρ που βρίσκεις συχνά σε ασιατικές αγορές. Για τα λοιπά, τσέκαρε την εκτέλεση της συνταγής.