Δεν ξέρουμε για εσένα, αλλά εμείς μετά το πέρας της τρίτης σεζόν του “The Handmaid’s Tale”, ήμασταν κάθετοι. Λέγαμε ότι δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει ξανά τόσο ωραίος κύκλος στη συγκεκριμένη σειρά και μάλιστα βάζαμε και τα μισθά μας στοίχημα για αυτό.
 
Πώς να μην το πιστεύουμε άλλωστε; Η τρίτη στροφή της σειράρας ολοκληρώθηκε με την Όφρεντ να προσπαθεί να σώσει αρκετά παιδιά και υπηρέτριες, στέλνοντας τες στον Καναδά με τη βοήθεια του “κυρίου” της, ο οποίος ήταν απ’ την αρχή αντίθετος με τους φανατικούς Χριστιανούς και τον τρόπο που αυτοί συμπεριφέρονται. Και εκεί που πιστεύαμε πως όλο αυτό ήταν ό,τι πιο ωραίο είδαμε, σκάει το τρέιλερ της τέταρτης σεζόν από την “Hulu” και τα φέρνει όλα τούμπα!
 
Σε αυτό βλέπουμε την πρωταγωνίστρια να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Φαίνεται πως το εγχείρημα της δεν πήγε και τόσο καλά, καθώς την έπιασαν. Σίγουρα όλο αυτό μπορεί να αλλάξει, γιατί… τρέιλερ και οι συνεχόμενες ανατροπές δεν λείπουν απ’ αυτή τη σειρά, αλλά μέχρι τότε θα καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα!