Η μεγάλη στιγμή έφτασε: οι δρόμοι της πόλης βρίσκονται και πάλι στη διάθεσή σου! Τα γραφικά σοκάκια, οι πλατείες που αρχίζουν να σφύζουν από ζωή, οι μαρίνες με άρωμα νησιού και οι ανηφοριές με την εκπληκτική θέα σε περιμένουν να τις εξερευνήσεις και πάλι, να ανακαλύψεις τις χαμένες ομορφιές τους και να ζήσεις επιτέλους το καλοκαίρι που τόσο καιρό περίμενες!

Οι βόλτες στην πόλη είναι και πάλι γεγονός. Είτε πρόκειται για ένα σύντομο διάλειμμα από την καθημερινότητα του γραφείου, είτε για την απογευματινή βόλτα που προγραμματίζατε όλη τη βδομάδα με την παρέα, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν παίζει να μείνεις μέσα! Τι θα έλεγες όμως να συνδύαζες τον περίπατό σου με το απόλυτο καλοκαιρινό ρόφημα;

Τα Starbucks, βλέπεις, εμπλουτίζουν τις vegan προτάσεις τους στην οικογένεια των Chilled Classics Ready toDrink και πέρα από το αγαπημένο μας Almond Plant Based προσθέτουν τα νέα Coconut Cocoa Cappuccino και Oat Vanilla Macchiato. Οn the go ροφήματα για ασύγκριτη απόλαυση στη στιγμή και πάντα με την ποιότητα των Starbucks θα τα βρεις σε super markets, mini markets και επιλεγμένα περίπτερα.

Τα Plant Based Starbucks Chilled Classics πίνονται κρύα για μια αναζωογονητικά δροσερή εμπειρία που θα σε κάνει να δεις τον καυτό ήλιο… αλλιώς! Φτιάχνονται με 100% κόκκους καφέ Fairtrade Arabica, είναι φυτικά και άρα κατάλληλα ακόμα και για εκείνους που ακολουθούν vegan lifestyle ενώ οι χαμηλές θερμίδες τους τα καθιστούν ιδανικά και όσους επιδιώκουν μία ισορροπημένη διατροφή. Τι ξέρουμε για τα συστατικά και τις γεύσεις τους;

Το Coconut Cocoa Cappuccino αποτελεί την εναλλακτική εκδοχή μίας έτσι κι αλλιώς κορυφαίας συνταγής καθώς ο Starbucks Espresso Roast καφές εμπλουτίζεται με γεύση καρύδας, προσφέροντας μία εξωτική καλοκαιρινή γεύση. Το Oat Vanilla Macchiato εμπλουτίζει μία κλασσική γεύση με φυτικές πινελιές, ενισχύοντας τον κρεμώδη καφέ με απαλές νότες βρώμης και βανίλιας. Όσο για το Almond Plant-Based, έρχεται να πλαισιώσει τον αγαπημένο 100% Starbucks Arabica  με φυσικά αρώματα αμυγδάλου σε ένα ρόφημα μοναδικής, μεταξένιας υφής.

Θα έχεις τη δυνατότητα να απολαύσεις τα τρία Vegan Starbucks Chilled Classics στο χέρι, αμέσως μόλις τα βγάλεις από το ψυγείο. Παρασκευασμένα με κορυφαίας ποιότητας υλικά, πίνονται ευχάριστα κάθε στιγμή της ημέρας αφήνοντας μια γλυκιά γεύση στο στόμα. Η σειρά των Starbucks Chilled Classics διαθέτει πέραν των Coconut Cocoa Cappuccino, Oat Vanilla Macchiato και Almond Plant-Based και τα κλασσικά StarbucksSignature Chocolate, Starbucks Caramel Macchiato, Cappuccino και Latte.

Για περισσότερες πληροφορίες: starbucksrtd.com/gr