Εκεί έξω δυστυχώς κυκλοφορούν πολλοί μύθοι κι άλλα τόσα στερεότυπα. Καθημερινά όλοι μας ερχόμαστε αντιμέτωποι με συμπεριφορές που μας το υπενθυμίζουν και θα ήταν πολύ καλό για όλους μας, αν άνοιγε κι άλλο το μυαλουδάκι μας, αποδεχόμενο πλήρως πως ο κόσμος επιτέλους προχωρά. Αν κάτι θα μπορούσαμε να κάνουμε μάλιστα, θα ήταν να βάλουμε και του λόγου μας ένα χεράκι, ώστε να τον πάμε ένα βήμα πιο μπροστά. Kαι τώρα θα αφήσουμε στην άκρη το πολύ σοβαρό μας, προσωπάκι και θα φορέσουμε ένα λίγο πιο εύθυμο για την περίσταση. Βλέπεις, θα μιλήσουμε για ένα από τα πιο ταμπού στερεοτυπικά θέματα, στο ανδρικό σύμπαν, που έχει να κάνει όπως καταλαβαίνεις με την περιποίηση του ανδρός.

Δεν θέλουμε γελάκια και ψιθυριστά μυστήρια σχόλια πίσω από τις πλάτες μας. Πάρε βαθιά ανάσα, γιατί θα σε βουτήξουμε σε ωκεανούς αλήθειας. Πάρε λοιπόν 5 μύθους που αφορούν την ανδρική περιποίηση και κανείς δεν πιστεύει πια.

Ο “σωστός” άνδρας, δεν ενδιαφέρεται για τη μυρωδιά του

Mέγα ψέμα, που για κάποιον περίεργο λόγο διαιωνίζεται ακόμη. Αν διαλέγαμε ένα τσιτάτο για να βάλουμε φαρδιά πλατιά την υπογραφή μας, θα ήταν ξεκάθαρα το «οι μυρωδιές, θα σώσουν τον κόσμο». Για αυτό λοιπόν κι έχουμε γυρίσει πίσω από το μετρό στο σπίτι, τη μέρα που ξεχάσαμε να βάλουμε αποσμητικό και μαγκιά μας ήταν.  Από όταν βρήκαμε μάλιστα τo Carbon Protect Spray, από την σειρά Men Expert της L’Oréal Paris, έχουμε αναπτύξει ερωτική σχέση σχεδόν, μιας κι έχουμε χαιρετήσει ιδρώτα κι εκείνους τους εκνευριστικούς λευκούς και κίτρινους λεκέδες και τα υπολείμματα σε φάσματα.

Οι άντρες δεν ασχολούνται με τρίχες

Τούτος ο μύθος είναι μεγαλύτερος κι από το τέρας του Λοχνές, κι όλοι μπορούν να στο επιβεβαιώσουν. Προφανώς και ασχολούνται τόσο με τα μαλλιά της κεφαλής, όσο και τις περήφανες γενειάδες. Τώρα ειδικά με την Barber Club σειρά που έβγαλε η L’Oréal Paris, κι όσοι δεν το κάνανε θα πάρουν σειρά, γιατί την περιποίηση αρκετοί αγάπησαν, τα περιποιημένα μαλλιά και γένια, οι πάντες.

Τα μούσια σου αν περιποιείσαι, το κεδρόξυλο χαλάς

Κάτσε λίγο να σου πούμε και 2-3 πραγματάκια για την περιποίηση της τιμημένης γενειάδας σου, που χρειάζεται κι αυτή ένα χεράκι, για να παραμείνει αλαβάστρινη. Thank God, που υπάρχουν κάτι θαυματουργά έλαια σαν το κεδρόξυλο, για να αναλάβουν τη δύσκολη δουλειά. Το Barber Club έλαιο ενυδατώνει έντονα την επιδερμίδα και τη γενειάδα όλη την ημέρα. Όμως δεν μένει μόνο εκεί. Τιθασεύει και ενδυναμώνει τα μούσια χωρίς αίσθηση λιπαρότητας, ενώ μαζί του χαιρετάμε και την τέρμα εκνευριστική φαγούρα, καθώς θρέφει την επιδερμίδα.

Το γκουαρανά είναι κάτι σαν το ιγκουάνα

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Την έχουν πατήσει πολλοί, όμως τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις, πως αν μάθεις να το χρησιμοποιείς, θα μάθεις να το προφέρεις και σωστά, μιας και η επιδερμίδα σου, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια, χάρη στο Hydra Energetic Turbo Booster. Καθαρή, ούλτρα αναζωογονημένη και μοσχομυριστή, αυξάνοντας τις πιθανότητες, να κόβεις και φοιτητικό εισιτήριο στο ΚΤΕΛ.

Μη μου μιλάς για ενυδάτωση, βαριέμαι

Όχι, θα στα πούμε και αν μας ακούσεις να δεις που στο τέλος θα μας ασημώσεις κιόλας. Όσο μεγαλώνουμε το δέρμα μας, χάνει κάποια από τη σφριγηλότητά του. Κι όσο τα ξενύχτια πολλαπλασιάζονται, τόσο περισσότερο σημάδια κούρασης προστίθενται στο προσωπάκι σου. Με το Hydra Energetic Turbo Booster της L’Oréal Paris, η γλυκιά σου φατσούλα θα βρει πάλι, την υγιή της όψη, ξυπνώντας το παιδαρέλι στον καθρέφτη σου.

Δεν είναι κακό να νιώθεις ξεχωριστός και δυνατός και να προσέχεις τον εαυτό σου, μιας και κάθε βράδυ μοιράζεσαι μαζί του τον ύπνο σου και κάθε πρωί το ξύπνημα σου. Για αυτό δώσε του, ότι καλύτερο μπορείς. Δεν υπάρχουν όρια για αυτό που σου αξίζει.