Ταμαντανί Ενσαλίβα. Ένα απ’ τα πολλά ονόματα ξένων παικτών που έπαιξαν στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τη φανέλα της ΑΕΚ. Σε μια τριετία με την “Ένωση” ο  αμυντικός μέσος απ’ το Μαλάουι, έκανε 50 συμμετοχές, σκοράροντας μια φορά, πριν φύγει το 2010 για το εξωτερικό.
 
Τις περισσότερες φορές, παίκτες με τέτοια παρουσία, ξεχνιούνται εύκολα απ’ το φίλαθλο κοινό. Ο Ενσαλίβα όμως δύσκολα θα ξεχαστεί. Όχι, δεν θα επιστρέψει για να ξαναπαίξει μπάλα με την “Μοναχοκόρη”, αλλά θα μείνει για πάντα στο μυαλό μας και στις καρδιές μας φυσικά, για το άσμα που μας χάρισε πριν από μερικές ημέρες. 
 
Ο 38χρονος, πλέον, πρώην ποδοσφαιριστής, δεν ξέχασε ποτέ την ΑΕΚ. Και τώρα που η παλιά του ομάδα ετοιμάζεται σιγά-σιγά να μπει στην “Αγιά Σοφιά”, της έγραψε ένα τραγουδάκι. Το “Ela sto gipedo Stin Nea Filadelfia”, που είπε ο παικταράς, κατάφερε μέσα σε λίγες ημέρες να γίνει το απόλυτο χιτ και να μην μπορεί να ξεκολλήσει απ’ το κεφάλι μας, για κανέναν λόγο. Όπως είναι λογικό, σε κάποιο σημείο, ακούγοντας το θα μπερδευτείς. Αλλά τι σημασία έχει; Η προσπάθεια του Ενσαλίβα είναι αξιέπαινη και από εμάς έχει άπειρο “repsect” και προφανώς την αγάπη μας!
 
Ela sto gipedo…