Στα ξενοδοχεία έχουμε ζήσει τις πιο τρελές μας ιστορίες. Όχι, δεν σου μιλάω για κάτι πονηρό, δεν είμαι τέτοιος, αλλά αναφέρομαι στις διακοπές με την παρέα. Μπορεί στο μέρος όπου κάνουμε επίσκεψη να σπαταλάμε το 90% του χρόνου μας, αλλά όταν γυρνάμε στα κρεβάτια μας, εκεί γίνονται οι πιο ωραίες συζητήσεις αλλά και τα πιο ακραία σκηνικά. Βέβαια, το κακό σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι τα πιο πολλά καταλύματα, όπου αράζουμε, είναι βαρετά.
 
Μερικές φορές όμως τα ξενοδοχεία δεν είναι τόσο βασικά, όσο αυτά των διακοπών μας. Έχουν τη δικιά τους προσωπικότητα. Για να στο κάνω πιο λιανά, έχουν τη δικιά τους αισθητική. Τη δικιά τους θεματολογία ρε αδερφέ. Πριν αποκτήσεις αυτό το πονηρό χαμόγελο της ντροπής, ηρέμησε, δεν είδα τίποτα και δεν άκουσα τίποτα για τα θεματικά ξενοδοχεία που φαντάζεσαι….
 
Είδα όμως τη μπίζνα που έκανε μια τυπάρα στη Φλόριντα. Έχοντας στη διάθεση της μερικά καταλύματα και θέλοντας να τα ενοικιάσει, αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό από όλους τους άλλους. Έτσι, αποφάσισε να τα “ντύσει” όλα με θεματικές ταινιών ή σειρών. Για παράδειγμα, αν εσύ θες να κοιμηθείς στο δωμάτιο “Got” ή “Χάρι Πότερ”, πλέον μπορείς. Ναι ok, και παλιά μπορούσες, αλλά εδώ σου μιλάω για… ύπνο. Τι λες, θα μπούκαρες μέσα;