“Ζούμε νύχτες 5 αστέρια, άμα ήταν GTA”, ακούστηκε στην ποιητική συλλογή του Light στο τραγούδι “Slang” και ανατριχιάσαμε. Πού να ξέραμε όμως ότι το Grand The Auto θα επηρέαζε τη ζωή μας παντού. Και όχι, δεν αναφέρομαι για το κομμάτι που σου είπα, αλλά σε ένα περιστατικό που συνέβη στη Ντακότα και μας έκανε να θυμηθούμε τη μεγαλύτερη παιχνιδάρα που βγήκε ποτέ.
 
Εκεί, παίχτηκε μια κατολίσθηση, λίγο διαφορετική. Πιο συγκεκριμένα, η αυλή ενός σπιτιού, σβήστηκε απ’ τον χάρτη. Τη θέση της βέβαια, δεν την πήρε μια ξεραμένη τρύπα που οδηγεί στο πουθενά, αλλά μια είσοδος σπηλιάς η οποία μάλιστα έχει αρκετούς δρόμους που οδηγούν στο… άγνωστο. Μέσα σε όλα αυτά βέβαια υπήρχε και mini δωράκι…
 
 
Ένα αμάξι, αντίκα παλιάς εποχής, το οποίο με μια πρώτη ματιά φαίνεται πως είχε εγκλωβιστεί στο χάος που σου ανέφερα. Με λίγα λόγια, έγινε ό,τι ακριβώς γινόταν και στο GTA, όταν το παιχνίδι έτρωγε μερικά λαγκαρίσματα και έβλεπες να ανοίγει η Γη και να παίρνει μαζί της μπατσικά, Ferrari και ποδηλάτες. Dakota is the new Los Santos μπίτσιζ!!!