Και εκεί που αράζεις χαλαρός και πίνεις το καφεδάκι του Σαββάτου, σκάει ειδοποίηση απ’ το YouTube, “ΛΕΞ-VARANE”. Δεν μπορεί, ιδέα μου θα είναι, δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό παίζει να σκεφτήκαμε οι περισσότεροι, καθώς ο ΛΕΞαρος δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εκπλήξεις. 
 
Το νέο κομμάτι του Αλέξη όμως, είναι γεγονός. Μετά απ’ τους Bloody Hawk, MKGrizzlie και αρκετά ακόμα ονόματα, ήταν η σειρά του για ένα “χώσιμο” στο κανάλι του παραγωγού “Dof Twogee”. Το όνομα του τραγουδιού; Varane. Εμάς κάτι μας λέει ότι τον τίτλο του κομματιού τον εμπνεύστηκε από τον κεντρικό αμυντικό της Ρεαλ Μαδρίτης και αυτό μπορεί να το καταλάβει κανείς ακούγοντας τον στίχο “Όλοι τους Varane σαν τον Raphael”. 
 
Βέβαια, οι στιχάρες του κομματιού, είναι πολλές παραπάνω από μια. Πώς θα το χαρακτηρίζαμε εμείς; Κλασσικός ΛΕΞ.  Eκπληκτικό flow και ρίμες που μόνο από την πένα αυτού του αλανιού βγαίνουνε. Και όλα αυτά φυσικά, σε συνδυασμό με το κλείσιμο ενός χρόνου, περίπου, απ’ το live του στην Αθήνα. Κάτι που μας κάνει να ζητάμε και άλλο ΛΕΞαρο. Αν και φαν του Van Dijk, το “Varane” τα έσπασε!