Λίγο μετά τις 12 το ξημέρωμα ήτανε, όταν και κάναμε το μεταμεσονύχτιο σκρολάρισμα στο κινητό μας και πέσαμε πάνω σε μια είδηση η οποία μας άφησε με το στόμα ανοικτό. Είναι πλέον γεγονός: H Sony παρουσίασε το “Playstation 5” και μια ανυπομονησία περίπου 2 ετών, έλαβε τέλος!
 
Μετά την “επανάσταση” του “Playstation 4”, με το οποίο αρκετοί περάσαμε εκατοντάδες ώρες μπροστά απ’ την τηλεόραση καίγοντας το, ήρθε η ώρα να αλλάξουμε κονσόλα. Και όχι, δεν θα πάμε στο “Xbox”, που και αυτό με τη σειρά του είναι απίστευτο, αλλά στο νέο διαμαντάκι που πρωτοείδαμε χθες, του οποίου το Desing ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Το πότε θα κυκλοφορήσει στην αγορά δεν έγινε γνωστό ακόμα, όπως και η τιμή του. Για το πρώτο, είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι θα γίνει σύντομα. Όσο για την τιμή, μάλλον θα είναι λίγο… πικάντικη, αλλά δε βαριέσαι, απ’ ό,τι φαίνεται θα αξίζει και με το παραπάνω.
 
 
Πώς καταλάβαμε κάτι τέτοιο; Να, μαζί με την παρουσίαση του “Play”, έσκασαν μύτη και μερικά παιχνίδια για αυτό, όπως το “Grand Turismo”και το “NBA 2K” και όχι ότι είμαστε υπερβολικοί, αλλά μας φαίνεται ότι το επίπεδο ανέβηκε, ήδη, αρκετά σκαλιά. Επίσης, θα κουβαλάει μέσα του και SSD δίσκο, πράγμα που σημαίνει πως θα πηγαίνει… σφαίρα! Ενώ τα τεχνικά του χαρακτηριστικά γενικότερα, έχουν βελτιωθεί απίστευτα!