Εδώ στο Provocateur, τα λέμε έξω από τα δόντια. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και σε λούζουμε αλήθεια στην πρώτη ευκαιρία. Τούτες τις δύσκολες μέρες, που βιώνει ο πλανήτης σε κάθε χωριό της χώρας, προσπαθούν να μάθουν πως προφέρεται αυτό το ρημάδι το social distancing. H καραντίνα μπορεί να μας χαιρέτησε, (ελπίζουμε να μην ξαναγυρίσει) αλλά οι συνήθειες της ανθρωπότητας άλλαξαν. Δεν χρειάζεται να απαριθμήσουμε τους λόγους. Είσαι ένα κλικ μακριά, από τόνους πληροφορίας σχετικά. Θα θυμάσαι φαντάζομαι, τις καραντινιασμένες μέρες που πέρασες, περιμένοντας στωικά να ανοίξουν τα κομμωτήρια γιατί την κατάσταση της κεφαλής σου, την έλεγες κι απελπιστική.  

Προσπάθησες λοιπόν να βρεις μια γραμμή επικοινωνίας με τον κομμωτή σου, που τον έβλεπες τουλάχιστον σαν Μεσσία. Έλα όμως που πιο εύκολα έβρισκες τσάμπα εισιτήριο για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, παρά για το κομμωτήριο. Ούτε μπιτσόμπαρα στη Μύκονο προ κορονοϊού, δεν είχαν τέτοια αναμονή! Φήμες λένε μάλιστα, πως υπήρξαν και λίγες περιπτώσεις ανθρώπων, που κατάφεραν να κουρευτούν το πρώτο τριήμερο μετά την απαγόρευση και δεν ανήκαν στο συγγενικό ή άμεσα φιλικό περιβάλλον των κομμωτών. Ακόμη τις ελέγχουμε. Όλοι οι φίλοι στη γειτονιά είχανε πέσει σε μελαγχολία. Εκτός από του λόγου μου, που είχα βρει τη λύση. Ντάξει όχι μόνος μου. Ο αδερφός μου, μου τη σφύριξε κι εγώ τον εμπιστεύτηκα. Κάντο μόνος σου, μου είπε κι άσε τους άλλους να περιμένουν! Δεν θέλει κόπο, μου είπε. Τρόπο θέλει! Ντάξει και μια συσκευή Hairclipper Series 9000 της Philips, να σου βρίσκεται καλό θα κάνει. Εκτός από καλό, θα κάνει κι όλη τη δουλειά. 

Δεν χρειάζεται ταλαιπωρία, άγχος, μάσκες, γάντια και λούσιμο με αντισηπτικά για να είσαι σίγουρος κι ασφαλής. Αράζεις σπιτάκι σου κι η συσκευή Hairclipper Series 9000, κάνει τη δουλίτσα της. Βλέπεις, προσφέρει απόλυτη ακρίβεια και έλεγχο για να κάνεις το κούρεμά σου μόνος σου. Ότι χρειάζεσαι δηλαδή! Έχει μάλιστα κι επιφάνεια Digital Swipe για να επιλέξεις με ακρίβεια και να κλειδώσεις το μήκος που επιθυμείς. Ναι, ναι, θα την δεις κομμωτής και θα σου αρέσει.  

 

Έκανα που λες μια προσπάθεια και το αποτέλεσμα βγήκε τόσο καλό που δεν ντράπηκα να το κάνω μέχρι και Instagram story! Μετά από αυτό είχα βρει το νέο αγαπημένο μου παιχνίδι κι είχα χρόνο να το μάθω στο σπίτι μου. Και τι δεν είχε που λες η άτιμη! 400 ρυθμίσεις μήκους με εύκολη επιλογή και κλείδωμα, από 0,5 έως 42 χιλ και μηχανοκίνητες χτένες, γιατί τις πλαστικές χτένες ποτέ κανείς μας δεν αγάπησε. Εκτός από αυτά έχει κι ενσωματωμένη λειτουργία Μνήμης και στοιχείο κοπής υψηλής απόδοσης, γιατί είναι η μόνη κουρευτική μηχανή που σου προσφέρει σταθερά τα αποτελέσματα που επιθυμείς και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. 

Κάπως έτσι, λοιπόν πηγαίνοντας για μαλλί, βγήκα σένιος και το κατά ευχαριστήθηκα. Όλα πήγαν καλά αδέρφια και σας συστήνω ανεπιφυλακτα, να ρίξετε μια διαδικτυακή ματιά στα προϊόντα ανδρικής περιποίησης της Philips, γιατί εκτός από το μαλλί και το μούσι σου, χρειάζεται τη βοήθεια της! Κι όλα αυτά, δίχως να μετακινηθείς ούτε τετραγωνικό μέτρο από το σπίτι σου. Γίνε ο δικός σου μπαρμπέρης, είναι η φάση! Άλλωστε, στο τέλος της μέρας, πάντα υπάρχει τρόπος να απολαμβάνουμε το σπίτι, μαζί!