Έλα, πες την αλήθεια, όσο κι αν δεν θέλεις να μας το παραδεχτείς. Μεταξύ μας είμαστε και δεν πρόκειται να σε κρίνουμε. Όλοι άλλωστε το έχουμε κάνει. Ξέρεις, για τι μιλάμε. Για τη ζωή που είναι άδικη και σκληρή μαζί μας και μας παιδεύει. Ναι, βγάλτο από μέσα σου. Φώναξε το, να το ακούσει ο κόσμος και πάνω από όλα η τύχη σου, μπας και φιλοτιμηθεί να σου φερθεί, όπως σου αξίζει. Γιατί να μην γεννηθούμε γουρλήδες; Γιατί; Άλλωστε, τόσοι κυκλοφορούν εκεί έξω. Θα μπορούσαμε να είμαστε, ένας από αυτούς. Κι αν δεν μας πιστεύεις, πάρε 7 υπέρ-γουρλήδες τύπους που κυκλοφορούν εκεί έξω και θα ήθελες πολύ να ήσουν. 

Γκαστόνε 

Αν μεγάλωσες διαβάζοντας ιστορίες με παπιά, είσαι σίγουρα φίλος μας. Αν όχι, λογικά θα μάθουμε στην πορεία τι πήγε στραβά στην παιδική σου ηλικία; Εκεί που λες, συχνά πυκνά, στις ιστορίες του Ντόναλντ, εμφανιζόταν ο ξάδερφος του Γκαστόνε Γκάντερ. Ένας κωλόφαρδος, υπερτυχερός, πάπιος που όλα του πήγαιναν όπως ήθελε. Όταν λέμε, όλα εννοούμε όλα. Κέρδιζε λαχνούς, λαχεία, δώρα του στέλνανε σπίτι κι όταν έβρισκε 50ρικο στον δρόμο δεν ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής του, ήταν απλά μια Δευτέρα απόγευμα! 

Ο Άρης 

Ο Άρης δεν έχει καμία σχέση ε τους παραπάνω. Καμία όμως. Είναι σαν και σένα και μένα. Περίπου δηλαδή. Βλέπεις,ο Άρης κέρδισε το τυχερό Σκρατς και καπάρωσε όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 7 χρόνια τύχης. Κάτσε να σου ρίξουμε υπότιτλους για να καταλάβεις. Για 7 χρόνια θα κερδίζει 77.000 κάθε χρόνο δηλαδή 539.000 ευρώ όχι φανταστικομμύρια σαν του Σκρουτζ Μακ Ντακ. Πιες ένα ποτηράκι νερό κι ηρέμησε και προπάντων σταμάτα να επαναλαμβάνεις συνέχεια: Είναι πολλά τα 7 Άρη! Είναι πολλά τα 7! 

Bruce Almighty 

Ο Bruce Nolan ήταν ένας από εμάς. Τα έβαζε με την Τύχη του συχνά κι αμφισβητούσε την ύπαρξη του Θεού, σε κάθε του βήμα καθώς όλα του πηγαίνανε στραβά. Έλα όμως που κάποια μέρα, του έσκασε μύτη ο Θεός στην πόρτα και τον έκανε Θεό για μια Εβδομάδα! Ναι, και τον έκανε. Μπορούσε να κάνει ότι ήθελε κι ότι μπορούσε να σκεφτεί. Με ένα κλικ του χεριού του και μόνο. Πως σας φάνηκε γατάκια; 

Το Τζίνι 

Ναι, ναι μιλάμε για αυτό που αράζει συνήθως σε λυχνάρια και τα έχει τακιμιάσει με εκείνον τον ωραίο τύπο που τον λένε Αλλαντίν. Μπορείς να σκεφτείς πιο γουρλή τύπο από αυτόν, που με μια του κίνηση πραγματοποιεί όποια ευχή σου έρθει στο κεφάλι. Πες το κι έγινε κι αλήθεια λέμε! Κοτζάμ Χρήστος Πάζης το τραγούδησε, κάτι παραπάνω ξέρει! 

Ο Τόνι Σταρκ 

Ναι, θες να μιλήσουμε για τύχη! Ο Τόνι Σταρκ, εκτός από ότι είχε τόσα λεφτά όσα όλοι οι σούπερ ήρωες του σύμπαντος, ήταν κι ο Iron Man. Στον ελεύθερο χρόνο του φτιάχνει ψυγεία για κρασιά που φτιάχνονται από πυρηνική ενέργεια για ένα και μόνο λόγο. Επειδή ΜΠΟΡΕΙ! Μπρους Γουέιν πατώνεις; 

Ο Ρίτσι Ριτς 

Ο Ρίτσι Ριτς είναι ένα φυσιολογικό 7χρονο. Η μόνη του διαφορά από τα άλλα παιδάκια της ηλικίας του, είναι ότι έχει κι ένα τρις εκατομμύριο να του βρίσκεται, μιας και μετατρέπει τα λαχανικά που δεν έτρωγε σε μια νέα πηγή ενέργειας. Κι όλα αυτά σε ένα βράδυ ε; 

Καρλάιλ Κάλεν 

Αν θες να μιλήσουμε για γουρλή, ας πούμε λίγο για τον πατέρα του Έντουαρντ στο Twillight που είναι 371 ετών, γιατί είναι Αθάνατος! Α κι εκτός αυτού έχει τόσα λεφτά που στη δεύτερη σύζυγο του έκανε δώρο ένα νησάκι στη Βραζιλία να κάνει τα μπάνια της, όταν ξαποσταίνει.