Οργή! Αυτό είναι ίσως το πρώτο συναίσθημα που νιώσαμε όλοι μας, διαβάζοντας την είδηση, που έκανε τον γύρω του κόσμου, για την έγκυο ελεφαντίνα που έπεσε νεκρή, μετά από το φάγωμα ενός ανανά, που είχε μέσα… κροτίδες.
 
Για ακόμα μια φορά το ανθρώπινο είδος έδειξε το χειρότερο του πρόσωπο. Για ακόμη μια φορά, κάποιο ζωάκι την πλήρωσε, ώστε κάποιος εξυπνάκιας να δείξει ότι είναι… “δημιουργικός”. Για ακόμη μια φορά, χάσαμε! Βλέπεις η είδηση από μόνη της είναι θλιβερή, αλλά αν σκεφτείς κανείς το γεγονός πως το συγκεκριμένο ζώο ήταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης και πόσο υπέφερε μέχρι να πέσει νεκρό, η φάση γίνεται ακόμα χειρότερη. 
 
Η κατακραυγή για το γεγονός; Τεράστια! Ήδη πολύς κόσμος άρχισε να διαμαρτύρεται για το “Τι διάολο πάει στραβά με το ανθρώπινο γένος” , ενώ μερικοί καλλιτέχνες δημιούργησαν διάφορα σκίτσα ώστε να πουν ένα “Συγγνώμη”, αλλά και “Καλό ταξίδι” στην άτυχη ελεφαντίνα και στο μικρό της. Εμείς βλέποντας τα, σπαράζουμε μέσα μας, ενώ ελπίζουμε να μην ξαναβρεθεί κάποιος ανεγκέφαλος να ξανακάνει κάτι τέτοιο…