Υπάρχει τίποτα καλύτερο απ’ τον νυχτερινό ύπνο; Μάλλον όχι. Βέβαια, μερικές φορές αναγκαζόμαστε να τον διακόπτουμε στη μέση, για να πολλούς λόγους. Να, μερικοί έχουν όρεξη για νερό, σε άλλους τους έρχεται κατούρημα ενώ σε ορισμένους η Μόρα!
 
Και στις 3 περιπτώσεις πάντως υπάρχει μια σύγχυση, γιατί όσο να ναι, βαριόμαστε να σηκωνόμαστε μες στη νύχτα για χαζά πράγματα. Ε, πλέον, μετά απ’ τα καινούργια έπιπλα που έβγαλε μια εταιρία, θα παρακαλάμε να σηκωνόμαστε για τα παραπάνω. Τι είπες, δεν θα ήθελες με τίποτα να πετύχεις τη Μόρα; Ναι καλά.
 
Πίστεψε μας, υπάρχουν και χειρότερα. Τα έπιπλα που σου ανέφερα. Βλέπεις, αυτά έχουν το σχήμα ζώων(!) και είναι αρκετά creepy. Βασικά, δεν τα λες απλά creepy, αλλά και τέρμα τρομακτικά. Φαντάσου να ξυπνήσεις ο έρμος βραδιάτικο, να πας τουαλέτα και να δεις ένα βουβάλι να προσπαθεί να σκαρφαλώσει στον τοίχο σου. Θα τα κάνεις επιτόπου εκείνη τη στιγμή. Καλύτερα να είχαμε εκείνο το κιτς έπιπλο με τα κολλημένα mp3 ηχεία πάνω του, παρά αυτά! Ζούγκλα το κάναμε το σπίτι