Αν μας ζητούσες να σου πούμε τα δυο πιο δύσκολα πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό, η απάντηση είναι απλή. Να γλύψει κανείς τον αγκώνα του και να ζωγραφίσει κάτι πάρα πολύ καλά. Επειδή όμως, το πρώτο δεν παίζει να το καταφέρει κάποιος με καμία κυβέρνηση, τσέκαρε κάτι, που αφορά το δεύτερο κομμάτι και θα πάθεις πλάκα με αυτό. 
 
Ναι το γνωρίζουμε, πως η ζωγραφική είναι αρκετά περίπλοκη και μερικοί δεν μπορούν να τραβήξουν ούτε μια ίσια γραμμή. Αυτοί όμως που έχουν το ταλέντο, μπορούν να δημιουργήσουν αριστουργήματα παντού. Και όταν σου λέμε παντού, δεν εννοούμε μόνο σε καμβάδες, αλλά και σε σώματα. Όχι, δεν αναφερόμαστε στα τατουάζ, δεν είμαστε τόσο βασικοί, αλλά στο body paint.
 
Τι είναι αυτό; Απλά ζωγραφίζεις με μπογιές πάνω σε σώματα. Ναι ok, θα μου πεις ότι ο καθένας το κάνει. Έλα όμως που η φάση είναι τέρμα διαφορετική. Ξέρεις γιατί; Γιατί αν τσεκάρεις τις δημιουργίες, δεν θα καταλάβεις με τίποτα ότι είναι πάνω σε ανθρώπινα σώματα. Το πιο πιθανό είναι να νομίζεις ότι πρόκειται για κάποιο φότοσοπ ή CGI. Τι, δεν μας πιστεύεις; Για δες λίγο εδώ!