Επειδή σου έχουμε μια αδυναμία παραπάνω, φίλε κι αναγνώστη μας, δεν θα σου κρυφτούμε. Όταν βρίσκουμε ευκαιρία, ξεψαχνίζουμε άρθρα, χωρίς κανένα απολύτως νόημα ύπαρξης. Στα πολύ αγαπημένα μας, παραμένουν εκείνα που μιλάνε για τις αναζητήσεις των χρηστών της Google, καθώς όπως αντιλαμβάνεσαι τα αποτελέσματα είναι πάντα απονενοημένα.  

Θα σου ρίξουμε ένα παράδειγμα για να καταλάβεις του λόγου το αληθές. Μέσα στην καραντίνα, ποιο πρόσωπο πιστεύεις ότι θα συγκέντρωνε τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google. Όχι δεν ήταν κάποιος λοιμωξιολόγος, ούτε ο εκπρόσωπος του Π.Ο.Υ. Ήταν η Κάιλι Τζένερ, της γνωστής οικογενείας των Καρντάσιανς που εν μέσω καραντίνας, στόκαρε σνακ σε “ατημέλητη” εμφάνιση της. Ω ναι! Βλέπεις, όσο εσύ θρηνείς για την ανθρωπότητα, τόσο αυξάνονται τα likes κι οι αναζητήσεις. Εκτός από την Κάιλι, χαμό έκανε κι ο Έλον Μασκ, που τουίταρε πολύ εύστοχα ότι ο πανικός για τον κορονοϊό είναι ανόητος!  Από κοντά κι ο Σάμιουελ Τζάκσον που διάβασε το “Stay the Fuck at Home” βιβλίο του κι ο τιτάνας Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ που άραζε με τα γαϊδουράκια του στο τζακούζι! 

Ηθικό δίδαγμα που λέγανε και σε κάτι καμένα ανέκδοτα: Σαν βγεις στον πηγαιμό για τη Google, να εύχεσαι να είσαι Καρντάσιαν!