Ξέρεις ποια είναι η μεγαλύτερη ξενέρα; Ότι την ημέρα που άνοιξαν τα καφέ, ξεκίνησε και να βρέχει. Ω ναι. Και όχι μόνο την πρώτη ημέρα φυσικά, αλλά μας έχει πάρει σερί όλη την εβδομάδα και τα φρέντο μας και τα εσπρεσάκια μας, θα αναγκαστούν να περιμένουν λίγο παραπάνω.
 
Βέβαια, υπάρχουν και χειρότερα. Και αυτά έγιναν στην Αμερική. Βλέπεις, η NASA μαζί με την Spacex του Έλον Μασκ, είχαν προγραμματίσει την εκτόξευση ενός πυραύλου, ο οποίος θα είχε για καβαλάρηδες δυο καλά εκπαιδευμένους αστροναύτες, οι οποίοι θα γυρνοβολούσαν σαν άλλοι στοκερ, γύρω απ΄την Αμερική, σε αρκετά μεγάλο υψόμετρο. Ενώ, υπήρχε σχέδιο να είναι ο μοναδικός πύραυλος που θα γυρίσει πίσω σαν φρίσμπι, άθικτος. Κοινώς, κάτι που θα γινόταν πρώτη φορά!
 
 
Όλα έμοιαζαν ιδανικά. Μέχρι και ο πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ έδωσε τις ευλογίες του για την όλη φάση. Έτσι, αυτό που περίμενε ο κόσμος ήταν η αντίστροφη μέτρηση. Λογάριαζαν όμως, χωρίς τον μετεωρολόγο, καθώς ένα εικοσαλεπτάκι πριν τη μεγάλη πτήση, παίχτηκε μαλακία.
 
 
Ο καιρός στη Φλόριντα αγρίεψε, τα σύννεφα έκαναν την εμφάνιση τους και η εκτόξευση αναβλήθηκε για το Σάββατο το μεσημέρι (ώρα Αμερικής). Μένει να δούμε για το αν θα γίνει αυτή τη φορά ή οι αγαπητοί αστροναύτες θα αναγκαστούν να πιουν ζεστή σοκολάτα στην καταιγίδα, μέχρι να τους αφήσει ο καιρός.