Θυμάσαι πιτσιρίκια, που λιώναμε με τα υπεατού, όταν δεν είχαμε αυτοκινητάκια; Συνήθως αυτά είχαν να κάνουν με αμάξια και το πόσο γρήγορα είναι, ενώ μερικοί πιο… ψαγμένοι είχαν το ποδοσφαιράκι τους.
 
Αυτό που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όμως με τίποτα, είναι άλλο. Σε αυτά της Formula 1, αυτός που είχε τον Σουμάχερ, δεν έχανε ό,τι και να γινόταν. Μέχρι και σε αυτό το άγνωστο πράγμα, που λεγόταν “Κύλινδροι”, είχε τέρμα cheat αριθμούς και κέρδιζε τους πάντες.
 
Ε, αυτά ανήκουν στο παρελθόν, γιατί τα υπερατού του μέλλοντος (και του παρόντος) είναι εδώ. Όχι, δεν έχουν να κάνουν με αμαξάκια και αθλητές, αλλά με τον κορονοϊό. Ναι καλά διάβασες. Ένας θεός, αποφάσισε να βγάλει παιχνίδι καρτών με θέμα την πανδημία και από ό,τι φαίνεται, θα γίνει τρελό κόλλημα!
 
 
Τι ακριβώς έκανε; Απλά έβαλε σε κάθε κάρτα ξεχωριστά ό,τι μας απασχόλησε αυτούς τους μήνες. Για παράδειγμα, η κάρτα με τον ιό, κερδίζει αυτή με τον Πάπα, αλλά χάνει από αυτή με το αντισηπτικό. Κατάλαβες πάνω-κάτω το κόνσεπτ; Αν ναι, αγόρασε τες… χθες, γιατί από ό,τι φαίνεται, δεν σε παίρνει να ξαναρχίσεις υπερατού με Formula 1. Όχι τίποτα άλλο, αλλά η κάρτα του Χάμιλτον θα κερδίζει όλες τις άλλες και θα σου σπάει τα νεύρα!