Κηρομπογιά. Ένα αντικείμενο που συνδέθηκε άπειρα με τα παιδικά μας χρόνια, το οποίο μάλιστα ορισμένες φορές το μισούσαμε τέρμα γιατί μας έμπαινε μες στα νύχια και τα ρημάδια δεν καθάριζαν με καμία κυβέρνηση. Επίσης, αν το καλοσκεφτείς, συνήθως τις αδικούσαμε τις κηρομπογιές αφού μετά από μερικές ζωγραφιές τις αφήναμε στην άκρη και παίζαμε με τους μαρκαδόρους μας, τους ορθόδοξους!
 
Πλέον, πάνε αυτά. Γιατί; Γιατί μια εταιρία αποφάσισε να κάνει κάτι πρωτότυπο. Κάτι που δεν έχει ξαναγίνει και η αλήθεια είναι πως άργησε. Λάνσαρε μια σειρά στην οποία υπάρχουν όλες οι αποχρώσεις του δέρματος. Βλέπεις, εδώ και 50 χρόνια δεν υπήρχε καμία τέτοια ιδέα στο τραπέζι, αλλά καλύτερα αργά παρά καθόλου.
 
Η όλη διαδικασία δεν ήταν εύκολη. Για να δημιουργηθούν αυτά τα 32 χρώματα με τις 3 βασικές αποχρώσεις χρειάστηκαν 8 μήνες δουλειάς, ώστε το αποτέλεσμα να μας περνάει ένα βασικό μήνυμα. Και το μήνυμα είναι απλό: Η ζωγραφική και η τέχνη, είναι για όλους, ξεκινάει από όλους, και πρέπει να μπορεί να τους απεικονίσει όλους! Ώρα να ζωγραφίσουμε, αδέρφια.