Football Manager. Το απόλυτο παιχνίδι. Το παιχνίδι που έχει κάνει εκατομμύρια ανθρώπους να πιστεύουν ότι είναι όντως προπονητές. Το παιχνίδι που έχει οδηγήσει σε χωρισμούς, απολύσεις, κατανάλωση θερμίδων, αρκετό κόσμο. Με λίγα λόγια, ίσως, το μόνο game που μπορεί να σε οδηγήσει σιγά-σιγά στην τρέλα. 
 
Για ποια τρέλα σου μιλάμε; Μα φυσικά για αυτήν που όταν έφτανες τελικό Europa League με την Παναχαϊκή, σε ανάγκαζε να φοράς το σακάκι του πατέρα σου, ώστε να είσαι απόλυτα εναρμονισμένος με την όλη φάση. Τι, δεν το έχεις κάνει; Τότε μάλλον δεν έχεις καεί αρκετά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Αν θες τη συμβουλή μας, κάντο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Γιατί; Γιατί πλέον το θέλει και το ίδιο το game. 
 
Τι, δεν μας πιστεύεις; Λάθος σου. Οι ίδιοι δημιουργοί του παιχνιδιού, είδαν τα επίπεδα… χαζομάρας που έχουν δημιουργήσει στον κοσμάκη και αποφάσισαν να τον ανταμείψουν για αυτό. Τι έκαναν; Μα φυσικά όρισαν την 23η του Μάη ώς “Ημέρα Τελικού”, έδωσαν εντολή να φορέσουν σακάκια οι προπονητές του καναπέ (στην κυριολεξία) και να ανεβάσουν τη φωτογραφία απ’ την όλη φάση με το χάστακγ #FMCupFinalDay.
 
Πίστεψε μας, το έκαναν χιλιάδες άτομα. Και μάλιστα, μερικά απ’ αυτά δεν θα μείνουν σε αυτό. Ίσως κερδίσουν και κάτι. Βλέπεις η εταιρεία παραγωγής του κωδικού, θα δώσει σε μερικούς απ’ αυτούς κάποια δωράκια ως ανταμοιβή για τον… κόπο τους. Εμείς απ’ την πλευρά μας ελπίζουμε να είναι μόνο η αρχή όλο αυτό γιατί ήδη παραγγείλαμε κουστουμάκι! 
 
Τσέκαρε μερικούς θεούληδες, που ακολούθησαν την οδηγία του παιχνιδιού και έβαλαν τα καλά τους: