Κοίτα, δεν θα σου πούμε ψέμματα, φοβόμαστε τα τατουάζ, γιατί παίζει να πονάνε. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι δεν μας αρέσουν, τα γουστάρουμε τέρμα και κάποια στιγμή, θα θέλαμε να χτυπήσουμε κανένα.
 
Βέβαια, για ορισμένους, το πιο δύσκολο κομμάτι της όλης φάσης, είναι το πώς θα το πούνε στη μάνα τους. Βλέπεις, μερικές μανούλες, δεν τα γουστάρουν αρκετά και γκαρίζουν στην ιδέα να κάνει το βλαστάρι τους ένα σχέδιο πάνω του. Ε, πλέον πάνε αυτά. Γιατί; Γιατί βρέθηκε μια μέση λύση, η οποία παίζει κιόλας να καλοφαίνεται στη φαμίλια.
 
Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά το να πας σε μια γκαλερί στο Λος Άντζελες και να τυπώσεις ή να ράψεις (κατά μια εννοια) ένα έργο τέχνης πάνω σου. Τι, σου φαίνεται παράξενο; Κι όμως, γίνεται. Οι τύποι που είχαν αυτή την ιδέα, φαίνεται πως βαρέθηκαν τους άσπρους και μονότονους καμβάδες και αποφάσισαν τις δημιουργίες να τις “πετσώσουν” πάνω σε ανθρώπους. Το αποτέλεσμα; Περίεργο, αλλά εντάξει, από εμάς είναι ένα επιφυλακτικό “ναι”, μόνο και μόνο για το γεγονός ότι κάποιος μπήκε στον κόπο να το σκεφτεί!