Οι ζωές μας έχουν αλλάξει. Δεν χρειάζεται να επεκταθούμε περαιτέρω σχετικά νομίζουμε. Εδώ και δύο μήνες, τίποτα δεν είναι ίδιο με όσα συνέβαιναν πριν. Στα μέσα μεταφοράς είναι υποχρεωτικές οι μάσκες, στις παραλίες αν δεν είσαι του social distancing club, δεν πλατσουρίζεις και τα κομμωτήρια μοιάζουν με επεισόδιο του “Black Mirror”.  

Μέσα σε όλα, τα οποία έχουμε να αντιμετωπίσουμε, βάλε κι άλλο ένα! Αποχαιρέτα το Tinder που ήξερες! Λοιπόν κορονοϊέ, όλα τα σύμπαντα που λέει κι ο Αλέφας, έχουν προσαρμοστεί στις εξελίξεις που έφερες στις ζωές μας με την πανδημία σου. Κάπου μπάστα όμως ναι; 

Κι αν δεν πιστεύεις εμάς, ο Elie Seidman CEO του Τinder, εξομολογήθηκε ότι ο κορονοϊός είχε δραματικές επιπτώσεις στον τρόπο που χρησιμοποιεί ο κόσμος το dating app!  

Λίγο το lockdown, λίγο τα μέτρα προφύλαξης απέναντι στον ιό, μείωσε κατά πολύ τα ποσοστά χρήσης του Tinder, με αποτέλεσμα ο Seidman να σκέφτεται ήδη, τρόπους προσαρμογής του στα νέα δεδομένα! Κάπως έτσι λοιπόν αφήνει στην άκρη το προφίλ του σεξομπερδέματος dating app, καλωσορίζοντας μια πλατφόρμα, που οι άνθρωποι θα αράζουν online προσπαθώντας να γνωρίσουν καλύτερα ο ένας τον άλλο!