Οι περισσότεροι από εμάς, έχουμε πετύχει στο Facebook, αυτά τα βιντεάκια από σελίδες μαγειρικής, που μας δείχνουν πόσο εύκολα μπορούμε να φτιάξουμε μια βάφλα με σχέδια. 
 
Ναι, η αλήθεια είναι πως δεν είναι και τόσο απλό, όσο το παρουσιάζουν. Γιατί; Γιατί εμείς προχθές πήραμε χρώμα ζαχαροπλαστικής, πήγαμε να φτιάξουμε σχεδιάκι με τον ΤΕΝ-ΤΕΝ και καταλήξαμε να δημιουργήσουμε έναν ακυκλοφόρητο πίνακα του Μαέβιους Παχατουρίδη. 
 
Εντάξει όμως, υπάρχουν και χειρότερα. Ποια είναι αυτά; Οι έτοιμες βαφλιέρες, που έχουν ήδη δικά τους σχέδια. ¨Γιατί μωρέ; Πλάκα έχουν”, θα μας πεις. Το ξέρουμε. Αυτό πιστεύαμε και εμείς, μέχρι που είδαμε ένα νέο προϊόν που βγήκε (που αλλού) στην Αμερική και μας άλλαξε όλη την κοσμοθεωρία.
 
Τι προϊόν είναι αυτό; Μα φυσικά μια βαφλιέρα, που έχει ως έτοιμο σχέδιο πάνω της μια γιαγιά. Και όχι δεν είναι κάποια διάσημη γιαγιά, όπως για παράδειγμα του Τουίτι. Αλλά μια random, creepy, συμπαθητική κατά τα άλλα, κυριούλα που αν τη βλέπαμε πάνω στη βάφλα μας, σίγουρα δεν θα μπορούσαμε να τη φάμε.
 
Τσέκαρε τη βαφλιέρα και πες μας: