Αν υπάρχει ένα πράγμα που με κάνει να γελάω απίστευτα, αυτό είναι οι θεωρίες συνωμοσίας. Βέβαια, πάντα υπήρχαν και όπως φαίνεται θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Δεν τις γλιτώνουμε.
 
Μέσα σε αυτές υπάρχει και μια λίγο ψαρωτική. Το “Mandela Effect”. Η συγκεκριμένη θεωρία υποστηρίζει ότι κάποια στιγμή υπήρξε σύγκρουση μεταξύ δυο παράλληλων συμπάντων. Έκτοτε, κάποια πράγματα τα οποία τα είχαμε ως δεδομένα άλλαξαν και δημιούργησαν τρομερές παρεξηγήσεις – για ένα συγκεκριμένο γεγονός, άλλα θυμούνται οι μισοί, κι άλλα οι άλλοι μισοί (που έρχονται από το άλλο “σύμπαν”, κι άρα τα “έμαθαν” αλλιώς). Σίγουρα το πιο πιθανό είναι να μην στέκει τίποτα απ’ αυτά και η όλη φάση να είναι ένα μπέρδεμα, το οποίο μπορεί να εξηγηθεί κιόλας.
 
Το θέμα είναι άλλο όμως. Μήπως είσαι και εσύ θύμα του “Mandela Εffect”; Για να μάθουμε την απάντηση, θα σου δώσω ένα κουιζάκι με τα πιο διάσημα παραδείγματα που αναφέρουν οι οπαδοί της θεωρίας και θα τσεκάρω αν είσαι απ’ αυτούς που μας ήρθαν από κάποιο παράλληλο σύμπαν! Για να σε δω…