Θα σου παραδεχτούμε κάτι, που δεν το έχουμε πει σε κανέναν. Δεν είναι λίγες οι φορές που οραματιζόμαστε τον εαυτό μας, σαν διάσημο καλλιτέχνη, που συρρέουν ουρές οι fans για να τους υπογράψει ένα αυτόγραφο. Αν ήμασταν μουσικοί θα θέλαμε να γεμίσουμε αρένες με κόσμο, αν ήμασταν ηθοποιοί θα μας άρεσε να ήταν sold out όλες μας οι ταινίες κι οι θεατρικές παραστάσεις. Το ξέρουμε ότι δεν είμαστε, αλλά αν κάποτε εμφανιζόταν το τζίνι του παραμυθιού και μας έδινε τρεις ευχές μετενσάρκωσης τότε, είναι πιθανό μια από αυτές να την χαλούσαμε, για να γίνουμε ένας από τους παρακάτω τύπους ή τύπισσες. Βλέπεις, παρότι πήρανε αγκαζέ τον κολοφώνα της δόξας, έχουν κι άλλο επάγγελμα και το εξασκούν με ανάλογη επιτυχία. 

Ο Brian May είναι κι αστρονόμος 

Όταν δεν βάζει φωτιά σε εξάχορδες κιθάρες, μοιράζοντας εγκεφαλικά με τα σόλο του, ο Brian βρίσκει χρόνο κι ασχολείται με την έτερη αγάπη του, την αστροφυσική. Κι αν νομίζεις ότι είναι κανένας τυχαίος, μάθε ότι έχει συμμετάσχει και σε ειδική αποστολή της NASA. Αμέ! 

H Mayim Βialik είναι νευροεπιστήμονας 

Aν νομίζεις πως ο Sheldon Cooper θα διάλεγε όποια κι όποια πλάι του, γελιέσαι! Η αγαπημένη μας Amy πήρε το πτυχίο της, μετά από 7 χρόνια κι έχει να περηφανεύεται για ένα εκατομμύριο subscribers στο κανάλι της

Ο Bruce Dickinson είναι πιλότος 

Εδώ και καιρό έχουμε ασπαστεί τον Μπρουστικινισμό κι έχουμε πει τα καθέκαστα για τον κυβερνήτη Βρασίδα της καρδιάς μας, που είναι μια εξόχως ιδιάζουσα περίπτωση καλλιτέχνη, που ξέρει κι από Boeing άμα λάχει! 

Ο Steve Buscemi είναι πυροσβέστης 

O Mister Pink ξέρει καντάρια σινεμά κι είναι ένας από τους μεγαλύτερους καρατερίστες που γνώρισε ο κινηματογράφος. Όταν χρειαστεί όμως, βουτάει τη μάνικα και τα βάζει και με τις πυρκαγιές! Για αυτό είναι ένα τσακ περισσότερο φίλος μας. 

Ο Tom Selleck είναι αγρότης 

Ο Τom ό,τι κι αν συμβεί θα είναι ο Richard από τα “Φιλαράκια” και θα είμαστε στο πλευρό του αιώνια. Ακόμη κι αν φυτεύει λαχανάκια Βρυξελλών καθότι αγρότης πια, εμείς θα σταθούμε βράχοι δίπλα του. 

H Katheryn Winnick είναι σωματοφύλακας  

Κέβιν Κόστνερ πατώνεις; Δεν είναι τίποτα, η φίλη μας η Katheryn, εκτός από όσα έχει κάνει στους “Vikings“, τουλουμιάζει κι όποιον την βάλει σε κίνδυνο. Τσάμπα τόσες μαύρες ζώνες σε πολεμικές τέχνες; 

Ο Dexter Holland είναι μοριακός βιολόγος 

Ντάξει Dexter σχώρα μας, αλλά ότι κι αν κάνεις για εμάς θα είσαι ο τύπος που τα σπάει, τραγουδώντας το Pretty Fly! 

O Cole Sprouse είναι αρχαιολόγος και φωτογράφος 

Όταν ο Θεός μοίραζε ταλέντα ο φίλτατος Cole δεν κράταγε ομπρέλα όπως φαίνεται. Εκτός από teen star και πρωταγωνιστής “The Suite Life of Zack and Cody” βρήκε πραγματάκια να κάνει, όσο εμείς ακόμη κοιτάμε βίντεο στο YouTube, για να φτιάξουμε κοτόπουλο στο φούρνο με πατάτες! 

Ο Liam Gallagher έχει δικιά του μάρκα ρούχων 

Liam μέχρι και σωβρακοφανέλα σου θα διαφημίσουμε, αρκεί να τα βρεις με τον αδερφό σου και να κάνεις αυτό το τιμημένο το reunion με τους Oasis