H Τέιλορ είναι ένα συνηθισμένο κορίτσι απ’ το Κολοράντο. Είναι 22, φίλη του φίλου μας Boredpanda.com και πολύ χαρούμενη για τη ζωή της. Κι αυτό έχει τεράστια σημασία ειδικά για την Τέιλορ, αφού το “χαρούμενη με τη ζωή της” πάει να πει κατά συνέπεια και “χαρούμενη με την επιλογή της”. Και, επίτρεψέ μας, περήφανη με το θάρρος της!

Βλέπεις, η Τέιλορ κάποτε ήταν ο Τέιλορ. Κι όχι μονάχα πήρε την απόφαση ν’ αλλάξει, κι από ένα όμορφο χαμογελαστό (;) αγόρι να γίνει ένα πανέμορφο χαμογελαστό (!) κορίτσι, αλλά μοιράστηκε μαζί μας και τις φωτογραφίες αυτής της αλλαγής, ώστε να δώσει θάρρος και να εμπνεύσει άλλους ανθρώπους που νιώθουν φυλακισμένοι στο σώμα τους να βγουν απ’ αυτή τη φυλακή.

Θες να δεις πώς ήταν ο Τέιλορ κάποτε; Ορίστε:

Θες να δεις πώς είναι η Τέιλορ σήμερα; Ιδού:

Η αλλαγή μοιάζει πελώρια – σαν να μιλάμε γι’ άλλον άνθρωπο. Όμως, αν κάποιος δει βήμα-βήμα την προσπάθεια της κοπέλας ν’ αποκτήσει τον εαυτό που ήθελε, θα καταλάβει πως κι ο άνθρωπος είναι ο ίδιος (μόνο που σήμερα βλέπουμε τον αληθινό), κι η όλη διαδικασία είναι κάτι που μπορεί και πρέπει να γίνεται σε κάθε περίπτωση, αν πρόκειται κάποιος να ζήσει τη ζωή που όντως θέλει. Δες εδώ τη σταδιακή “μεταμόρφωση” της Τέιλορ απ’ αυτό που νόμιζε ο κόσμος ότι είναι, σ’ αυτό που πάντα ήταν, και δεν μπορεί, θα συμφωνήσεις. Φτου σου, κοπελάρα μας!

Νιώθω πραγματικά ζωντανή τώρα. Πριν όλα ήταν γκρι. Ζούσα αλλά… δεν ζούσα! Αντιδρούσα σαν φυσιολογικός άνθρωπος και έκανα ο,τι κάνουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι, αλλά τίποτα δεν έμοιαζε φυσιολογικό. Όλα έμοιαζαν σαν να προσποιούμουν!”.

Ήταν σαν να χτυπούσε μόνιμα ένα ξυπνητήρι στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου. Όμως το είχα συνηθίσει και θεωρούσα ότι είναι λογικό. Τη στιγμή που αποφάσισα όμως και έκανα την αλλαγή, εκείνο σταμάτησε να χτυπάει”.

Κι η Τέιλορ ξεκίνησε να χαμογελάει στ’ αλήθεια! Και μπράβο της!