Ποια πανδημία μωρέ; Όταν μένεις σε αυτό το διαμάντι που λέγεται Ελλάδα, δεν βαριέσαι ποτέ. Ε, το Σάββατο ζήσαμε στιγμάρες. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ανέβηκε σε ένα φορτηγό, πήρε σβάρνα όλες τις γειτονιές του Δήμου Αθηναίων και τραγουδούσε. Ok, είχε τη φάση του και προσωπικά μου άρεσε, αλλά μεταξύ μας, ήταν και λίγο cringe. Α επίσης, ο Δήμος Αθηναίων αντιγράφει Α.Μ.Α.Ν., το ήξερες;
 
Και λέω τώρα εγώ: Γιατί μόνο η Πρωτοψάλτη ρε αδερφέ; Τι, μόνο μια ημέρα θα χαρούν οι πολίτες δηλαδή; Γιατί να μην το κάνουμε κάθε εβδομάδα αυτό; Δόξα τω Θεώ, φορτηγά υπάρχουν (κάνουν και παρελάσεις), διάσημους έχουμε αρκετούς, bingo! Έτσι, θα προτείνω στον Δήμο μερικές ακόμα ιδέες, για να έχει κατά νου σε περίπτωση που η καραντίνα κρατήσει κι άλλο. Ok, δεν θα σου φέρω και την Καμίλα Καμπέγιο (εγώ της είπα, αυτή δεν ήθελε), αλλά όσο να ναι, ωραία φάση θα παιχτεί αν γίνει τίποτα τέτοιο.
 
1. Η Ανίτα Πάνια θα κάνει live εκπομπή
 
 
Αυτό δεν θα έχει ξαναγίνει. Η Ανίτα και το πάνελ της θα ανέβουν όλοι σε νταλίκα και θα πάρουν σβάρνα τις γειτονιές. Εκεί, η Πάνια, θα δίνει τον λόγο στα μπαλκόνια, για να πούνε τα δικά τους. Πού ξέρεις; Μπορεί κανείς να θέλει καμιά πλατωνική σχέση για να περάσει τον Κορονοϊό. Εμείς θα του το χαλάσουμε; Βέβαια, όταν τελειώσουν όλα αυτά, θα υπάρχει και σόου. Καταλαβαίνεις τι εννοώ. “Ψιτ γατούλα σε έχω βάλει στο μάτι…” και τέτοια διαμάντια.
 
2. Οι κριτές του Next Top Model θα κάνουν πασαρέλα
 
 
Γιατί όχι κύριοι; Φτάνει που μας πήρατε το φρέντο μας, δεν θα μας πάρετε και τις εκπομπές μας. Γκέγκε; Ε λοιπόν ναι. Θα έχουμε “Next Top Model”. Πού; Μα φυσικά στον δρόμο. Θα φτιαχτεί ειδική νταλίκα-φορτηγάκι με πασαρέλα και live ψήφους σε κάθε γειτονιά. Και επειδή μας αρέσει να είμαστε πρωτότυποι, για πρώτη φορά δεν θα έχει δικό του σπίτι το ριάλιτι, αλλά δικό του φορτηγό. Όσο για τις φωτογραφίσεις, δεν θα έχουμε τις φλωριές στα στούντιο, αλλά θα γίνεται μεταφορά των κοριτσιών σε φορτηγό με πτηνα και θα βγάζουν εκεί φωτογραφίες. Προφανώς και το τελεύταίο κόνσπετ, θα αντικαταστήσει κάτι photoshoot με φίδια και αράχνες!
 
3. Ο Άκης Πετρετζίκης θα μαγειρεύει σε κινούμενη καντίνα
 
 
Ξέρεις τι μπορεί να γίνει άνετα ένα φορτηγάκι; Καντίνα! Ε, ποιος λες να είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει μια τέτοια φάση ρε φίλε; Ο παίδαρος Άκης Πετρετζίκης. Τι θα κάνει; Απλά θα μεταφέρεται στις γειτονιές, θα μαγειρεύει live ό,τι του ζητήσεις ενώ θα δίνει συμβουλές. Τι συμβουλές; Μα φυσικά για το πόσο εύκολα μπορεί κανείς να πετύχει μια medium μοσχαρίσια στο τηγάνι χωρίς αυτό να κολλήσει. Α, μην ξεχάσω. Η παραπάνω πρόταση, απλά δεν γίνεται! Όσο βούτυρο και να βάλεις, κολλάει η κωλομπριζόλα! Για αυτό, μην το δοκιμάσεις. Απλά απόλαυσε τον Άκαρο να μαγειρεύει. Πιστεύω δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο ωραίο θέαμα.
 
4. Ο Βασίλης Τσιάρτας θα πανηγυρίσει το EURO 2004
 
 
Ναι ξέρω. Το πήραμε το τιμημένο πριν 16 χρόνια. Επίσης, παίζει να το έχουμε πανηγυρίσει πιο πολλές φορές και από ό,τι η Βραζιλία και τα 5 Μουντιάλ μαζί. Αλλά anyway. Επειδή υπάρχει μια πιθανότητα ο Βασίλης ο Τσιάρτας να άργησε να το πάρει χαμπάρι, ποτέ δεν είναι αργά για έναν έξτρα πανηγυρισμό. Βλέπεις ο θρύλος της ΑΕΚ, δεν φημιζόταν γενικότερα για τα αντανακλαστικά του. Ok, δεν του ζητήσαμε να είναι και Κασίγιας, αλλά είπαμε. Έτσι, επειδή μάλλον του ήρθε αργά η χαρά για την κατάκτηση του EURO, θα βγει μόνος του στις γειτονιές να το πανηγυρίσει με την καρδιά του. Και εσύ μάλιστα μπορείς να απολαύσεις τον ίδιο, αλλά με μια προϋπόθεση: Να έχεις κάνει μπάνιο. Γιατί ναι, ο Τσιάρτας είναι σκληρός… τύπος και δεν γουστάρει κάτι άπλυτους. Άρα εγώ θα κάτσω στο σαλόνι μου.
 

5. Οι Πυξ-Λαξ θα κάνουν την τελευταία τους συναυλία

Έλα σε βλέπω. Θες Πλιάτσικα. Θες λίγο ακόμα Πλιάτσικα.. Ε, θα τον έχεις. Ξέρεις γιατί; Γιατί οι Πυξ-Λαξ θα κάνουν το τελευταίο τους live. Αυτό δεν θα γίνει στο Ο.Α.Κ.Α., αλλά σε φορτηγό (που ίσως περνάει απ’ το Ο.Α.Κ.Α.). Το λιγουρεύεσαι; Το θέλεις; Και πάρε ότι έπαψες αγάπη να θυμίζεις, και να σου η μοναξιά σου που σε αφήνει όταν είναι όλα πιο δύσκολα. Όλα θα τα πούνε. Α, μην ξεχάσω. Η συναυλία θα γίνει βράδυ, ώστε να καταπολεμήσεις τις αϋπνίες σου. Τι άλλο θες; Εγώ ήδη ξέχασα το άκυρο απ’ την Καμίλα Καμπέγιο και περιμένω τον Πλιάτσικα στην Καραολή.