Πρώτοι εδώ στο Provocateur, τα είχαμε γράψει λίγες μέρες πριν για όλα τα απαραίτητα μέτρα που πρέπει να λάβεις, για να τη βγάλεις καθαρή στο φετινό social distancing καλοκαίρι. Δεν είχαμε βέβαια δει, τον χάρο ναυαγοσώστη που βγήκε παγανιά σε πολλές παραλίες της Αμερικής, ξεκινώντας από την Φλόριντα. 

Θα κάναμε ξεχωριστή αναφορά με τιμή και δόξα στον δικηγόρο Daniel Uhlfelder, που είναι πολύ φίλος μας κι αποφάσισε να περάσει στους Αμερικανούς συμπολίτες του, με έναν κάφρικο τρόπο το δικό του μήνυμα, σχετικά με τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού. Βλέπεις οι Η.Π.Α. έχουν πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη χώρα από την πανδημία, κι ο Τραμπ έχει ξεσαλώσει, προτείνοντας ως λύση, ενδοφλέβιες με αντισηπτικά. Δήλωσε λοιπόν ότι θα πάρει σβάρνα όλες τις πλαζ της περιοχής, για να συνετίσει τους απείθαρχους, που θέλουν να ξαμοληθούν εκεί, αγνοώντας τις μέχρι τώρα υποδείξεις των επιστημόνων.

Ακόμη κι αν ήταν κλεμμένη ολίγον τι η ιδέα του από την καμπάνια της Νέας Ζηλανδίας πριν 2 χρόνια για καθαρά νερά σε θάλασσες κι ακτές, παραμένει κάφρικα υπέροχη!