Εδώ και περίπου δυο μήνες, αγωνιστική δράση δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Έχουμε πήξει στις επαναλήψεις και στο YouTube, μπας και πάρουμε λίγη δόση από ποδοσφαιράκι και μπάσκετ. Πάλι καλά να λες που υπάρχει και η Premier League και κάνει κανένα event σαν και αυτό του Σαββατοκύριακου, για να περνάει η ώρα.
 
Τι έκανε; Πήρε έναν παίκτη από κάθε ομάδα και τους έβαλε όλους μαζί να παίξουν πρωταθληματάκι στο FIFA, online, ο καθένας απ’ το σπίτι του. Το ωραίο στην όλη υπόθεση, ήταν ότι οι παίκτες αναγκαστικά έλεγχαν την ομάδα την οποία αγωνίζονται στην πραγματικότητα. Έτσι, οι οπαδοί αυτών είχαν έναν παραπάνω λόγο για να πορωθούν. Τα πρώτα ματσάκια ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα και το FINAL 4 ολοκληρώθηκε το Σάββατο. Ε, από τα αποτελέσματα, σχεδόν τίποτα δεν μας έκανε εντύπωση.
 
 
Για να σου κάνω έτσι, ένα γρήγορο spoiler, την κούπα τη σήκωσε η Wolves και πιο συγκεκριμένα ο Diego Jota. Παράξενο το ξέρω αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι δεν έχει και την top ομάδα στο FIFA, αλλά αν έβλεπες πώς έπαιζε ο Jota, θα άλλαζες κατευθείαν γνώμη. Ξέρεις όμως τι δεν είναι παράξενο; Ότι η Liverpool έχασε στον τελικό και δεν κέρδισε ούτε αυτόν τον τίτλο. 
 
Τι κατάρα είναι αυτή ρε παιδί μου; Και να έλεγες ότι ο Alexander Arnold δεν ήταν καλός; Το αντίθετο! Στον ημιτελικό κιόλας, έκανε ανατροπάρα και νίκησε τον Sterling και τη City, μετά όμως… τίποτα. Για να λέμε βέβαια του στραβού το δίκιο, ο αντίπαλος του στον τελικό απλά δεν πιανόταν. Πόσο παιχτάρα είσαι ρε Jota;
 
Όπως και να ‘χει, απίστευτο παιχνίδι, αλλά και event! Και μην ξεχάσω: Η Liverpool βγήκε δεύτερη, ας πιούμε σε αυτό.
 
Τσέκαρε ολόκληρο το FINAL 4, μεταξύ των Sterling, Arnold, McNeil και Jota: