Είμαστε κλεισμένοι 2 μήνες κοντά, μέσα στα σπίτια μας. Βλέπεις ο κορονοϊός έχει γίνει φόβος και τρόμος για τους περισσότερους και μέχρι να βρεθεί κάποια λύση στο όλο θέμα, πρέπει να προσέχουμε και να απολυμαίνουμε τα χέρια μας πολύ σχολαστικά, που λέει και ο Σπύρος ο Παπαδόπουλος.
 
Ταυτόχρονα, οι γιατροί και οι επιστήμονες προσπαθούν με αγωνία να βρουν μια λύση για την καταπολέμηση της πανδημίας. Ε, τα γατάκια αυτά, μάλλον ήρθαν δεύτερα. Γιατί; Γιατί τη λύση τη βρήκε ο πλανητάρχης μας, ο Ντόναλντ ο Τραμπ. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά να κάνουμε ενέσεις με απολυμαντικά, αφού αυτά σκοτώνουν τον ιό σε λίγα λεπτά. Και όχι, δεν είναι τρολ. Το είπε στα αλήθεια.
 
Γιατί ναι γιατρέ μου, μπορεί να σπούδασες για χρόνια, αλλά ο Τραμπ σου έβαλε τα γυαλία. Γατάκι. Βέβαια επειδή στην Αμερική όλο και κάποιος μπορεί να το δοκίμαζε, πάλι καλά μετά από λίγο βγήκε ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια, Ρόμπερτ Ράιχ και είπε το προφανές. Ότι δηλαδή, κάτι τέτοιο θα ήταν επικίνδυνο και να μην το κάνει κανεις. Αν μη τι άλλο, μπορούμε να πούμε ότι τα έχουμε ακούσει όλα πλέον.