Πάνω από ένα μήνα καραντινιασμένοι, πια κι έχουμε δρόμο ακόμη! Τουλάχιστον μέχρι τις 4 του Μάη, που από ότι φαίνεται θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε ένα mood κανονικότητας, όσο άσχημη κι αν ακούγεται κάποιες φορές αυτή η λέξη. Αυτό που καίει αρκετό κόσμο και ρωτά βουρκωμένος τον κύριο Τσιόδρα μας, είναι αν το καλοκαιράκι θα χαρούμε ακρογιαλιά, η θα έχουν βγει αστυνομικοί παγανιά να τσεκάρουν τα κινητά μας! Όπως φαίνεται φέτο που λέμε και στην τιμημένη Λαμία, θα έχουμε ένα καλοκαίρι που από τη Μύκονο, μέχρι και το Τολό θα μάθουν όλοι τι είναι αυτό που σημαίνει social distancing! 

Για αυτόν τον λόγο και χωρίς κανείς να ζητήσει την άποψη μας, η επιστημονική μας ομάδα βρήκε τις πιο ό,τι να ‘ναι λύσεις για να την παλέψεις στην παραλία, γιατί τα μπάνια του λαού δεν θα τα στερήσει κανένας κορονοϊός

Η σιδεροξαπλώστρα! 

Επενδυμένη με σιδερένια επένδυση η σιδεροξαπλώστρα είναι must! Αντικολλητική και κατάλληλη για όλες τις επιφάνειες άμμου σε προστατεύει εκτός από τον κορονοϊό κι από όλα τα μαλακισμένα με τα κουβαδάκια που εκσφενδονίζουν άμμο, σε χιλιομετρική απόσταση! Αν δώσεις κάτι παραπάνω, τότε μπορείς να πάρεις την κλιματιζόμενη επιλογή, να γλιτώσεις κανένα φράγκο κι από τα αντηλιακά. 

Το μαγιό σκάφανδρο! 

Πάνε οι μέρες που σαν άλλος Μιτς Μπιουκάνον από τα Λιόσια, έσκιζες τις θάλασσες και σε ορέγονταν όλοι οι λουόμενοι των πλαζ. Βασικά θα ξαναρθούν, ωστόσο φέτος πρέπει να προσαρμοστείς και να αποχωριστείς το κόκκινο speedo σου, για το καλό της ανθρωπότητας. Και των ματιών μας. Με το μαγιό σκάφανδρο, όχι μόνο προστατεύεσαι, αλλά προσποιείσαι ελεύθερα ότι δεν ακούς και τον τύπο με τις σιδεροξαπλώστρες που περιμένει να πληρωθεί.  

H μπουρνουζοπετσέτα 

https://www.youtube.com/watch?v=PrrhixynXgk

Ναι, ντάξει μη βαράς. Το ξέρουμε ότι η υπέρτατη μπουρνουζοπετσέτα, είναι ανακάλυψη του Παντελή Καναράκη και δεν θα παίρναμε ποτέ το Credit, αντί για αυτόν. Όμως κάτσε και σκέψου. Πάρε τον χρόνο σου, δεν βιαζόμαστε. Αν δεν ταιριάζει ταμάμ η μπουρνουζοπετσέτα στην κατάσταση προστασία από την πανδημία, τότε τι άλλο πες μας; 

Το ενάεριο τάβλι 

Γνωστό και ως τάβλι παραλίας, από τούδε και στο εξής, θα είναι το παιχνίδι που θα μας φέρνει πιο κοντά, κρατώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις, για να κοιμάται ήσυχος κι ο κύριος Χαρδαλιάς μας. Στήνουμε λοιπόν, τα δύο σετ μας και αρχίζουμε να πετάμε ζάρια και πούλια με την ασφάλεια της σιδεροξαπλώστρας να μας βγάζει ασπροπρόσωπους ξανά. Στα θετικά της υπόθεσης, πως και να χάσεις το παιχνίδι, δεν θα χρειαστεί να ασημώσεις τον νικητή, προφασιζόμενος ότι τα χαρτονομίσματα είναι από τα πλέον μολυσμένα αντικείμενα κι οφείλουμε να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία.  

Ο αυτόματος αλειφτής αντηλιακού 

Tο social distancing, social distancing παιδιά, αλλά και το μαύρισμα, μαύρισμα. Δεν θα τα ισοπεδώσουμε κι όλα, για μια πανδημία. Έλα όμως που τώρα, που οι χειραψίες, κι οι εναγκαλισμοί απαγορεύονται, έρχεται το κρίσιμο ερώτημα. Ποιος θα σου δώσει μια χείρα βοηθείας, για να αλειφτείς ολόκληρος με αντηλιακό ώστε να μην αρπάξεις στην ευαίσθητη πλατούλα σου; Μα ο αυτόματος αλειφτής αντηλιακού που έχει εύκολη εφαρμογή και μπορεί να ενάλλασει έως και 3 λάδια/αντηλιακά ανά πεντάλεπτο, προκειμένου να αποκτήσεις το θελκτικό, καβατζότεκνο μαύρισμα που πάντα ονειρευόσουν.  

Η ομπρελό-αλλαξιέρα 

Εφέτος καλό θα ήταν ανάμεσα στα υπόλοιπα να καταλάβεις, ότι οι κοινόχρηστες αλλαξιέρες, που υπάρχουν σε πάρα πολλές παραλίες ανά την Ελλάδα, δεν θα κάνουν δουλίτσα. Επομένως πρέπει να αυτοσχεδιάσεις, αναγκαστικά. Κι όχι το ξεβράκωμα κάτω από την πετσέτα, δεν είναι λύση. Λύση είναι η ομπρελό-αλλαξιέρα η οποία θα κλείνει με ειδικό τρόπο ώστε να σε προστατεύει όταν θες να αλλάξεις, δίχως να σε δει όλη η παραλία ξεβράκωτο. 

Το τηλεκατευθυνόμενο κουβαδάκι 

Το συγκεκριμένο, απευθύνεται κυρίως σε γονείς που πλέον πρέπει να έχουν υπό πιο αυστηρή επιτήρηση τα βλαστάρια τους, μιας και το social distancing θα μας αγγίξει όλους. Οι εποχές που τα κουτσούβελά σας, παίρνανε σβάρνα τις αμμουδιές και κάνανε τις ξαπλώστρες σύσκατες με τα κουβαδάκια τους, θα ξανάρθουν από του χρόνου και βλέπουμε. Ωστόσο, επειδή πιτσιρίκια στην παραλία δίχως κουβαδάκια, θα δούμε μόνο όταν εμφανιστούν Influencers, χωρίς λογαριασμό στο Instagram, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα. Με το τηλεκατευθυνόμενο κουβαδάκι, δεν χρειάζεται να τρέχεις πίσω από την άμμο, αλλά η άμμος να έρθει πίσω από σένα. Συνοδεύεται με τηλεχειριζόμενο εκσκαφέα, γιατί μπορούμε, έτσι απλά!