Κακά τα ψέματα. Οι περισσότεροι από εμάς, λίγο-πολύ κάποια στιγμή στη ζωής μας, έχουμε παίξει με κουκλάκια, κυρίως στα παιδικά μας χρόνια. Αυτά μπορεί να ήταν λούτρινα αρκουδάκια που μετά από έναν μήνα μαδούσαν ή ακόμα και LEGO, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θεωρούνται κουκλάκια τα συγκεκριμένα. Ό,τι και να είχαμε πάντως, κανένα δεν έφτανε σε αναγνωρισιμότητα την πιο διάσημη κούκλα που υπήρξε, την Barbie.
 
Η αλήθεια είναι, ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι, για αρκετά χρόνια ήταν απαράλλακτο. Βλέπεις, το μοντέλο παρέμενε ίδιο, είτε έπαιρνες Barbie με φορέματα, είτε γοργόνα, είτε μαζί με το κουκλόσπιτο της. Τα μόνα που άλλαζαν ήταν τα ρούχα. Ευτυχώς τα τελευταία χρόνια, τα πράγματα είναι διαφορετικά και έχουμε δει αρκετές παραλλαγές, τις οποίες μάλιστα τις γουστάραμε τέρμα.
 
Αυτή όμως που θα μείνει για πάντα ως νούμερο 1 στην καρδιά μας, κατά πάσα πιθανότητα είναι η τελευταία που υπήρξε. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η συλλεκτική κούκλα Barbie, που είναι αφιερωμένη στον Ζαν Μισέλ Μπασκιά, έναν καλλιτέχνη του δρόμου και όχι μόνο, με πολλά έργα στο ενεργητικό του. 
 
 
Πάνω στα ρούχα του συγκεκριμένου μοντέλου, θα δεις αρκετές δημιουργίες του Αμερικάνου ζωγράφου, ενώ γενικότερα το στυλ και το μαλλί έχουν μια πιο “street” εκδοχή, η οποία μας κάνει να το ερωτευόμαστε όλο και πιο πολύ. Αυτό κοστίζει 50 δολάρια και δεν ξέρω για σένα, αλλά εμάς κάτι μας τρώει μέσα μας να το αποκτήσουμε!