Κάθε σου ημέρα είναι γεμάτη ξεχωριστές στιγμές που αξίζει να αποτυπώνεις και να μοιράζεσαι με τους φίλους σου: αυθόρμητα ενσταντανέ, ξεκαρδιστικά κλιπάκια λίγων δευτερολέπτων, έξυπνα vlogs, μηνύματα, βιντεοκλήσεις και streams –ό,τι ταιριάζει και σε εκφράζει περισσότερο. Απαραίτητη προϋπόθεση για όλα αυτά, το smartphone σου να είναι μονίμως… on, έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, χαρίζοντάς σου υπέροχες λήψεις και προσφέροντάς σου τη δυνατότητα να κάνεις την κάθε σου επιθυμία πραγματικότητα.

Έχοντας καταλάβει πλήρως τα «θέλω» του απαιτητικού χρήστη, η Huawei έρχεται να καλύψει όλα τα παραπάνω, όχι με μία αλλά με δύο συσκευές! Ο λόγος για τα νέα Huawei P40 series, τα P40 και P40 Pro, δύο υπέροχα από κάθε άποψη μοντέλα που με όπλα τα προηγμένα συστήματα καμερών  και τις σπουδαίες επιδόσεις τους, θα σου δώσουν τη δυνατότητα να παραμείνεις σε επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς μοιράζεσαι κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σου μαζί τους, με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς.

Αμφότερα τα smartphones της Huawei διαθέτουν κορυφαία συστήματα κάμερας Ultra Vision με την υπογραφή της Leica. Το P40 είναι εξοπλισμένο με κύρια κάμερα 50 MP, υπέρ-ευρυγώνια 16 MP και τηλεφακό 8 MP. Ο δε αισθητήρας Huawei Ultra Vision είναι τεχνολογίας 2,44 μm ενώ πλαισιώνεται και από Octa PD AF για άμεση εστίαση. Παράλληλα προσφέρεται διπλό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (OIS και AIS) για εκπληκτικά ομαλές λήψεις βίντεο σε 4K ανάλυση και έως 60 καρέ/δευτερόλεπτο.

Στην περίπτωση του P40 Pro τα πράγματα… ξεφεύγουν, αφού έχουμε να κάνουμε με τέσσερις φακούς –κύρια κάμερα 50 MP, υπέρ-ευρυγώνια Cine Camera 40 MP, τηλεφακό SuperSensing 12 MP και αισθητήρα βάθους. Η Cine Camera εδώ κάνει όλη τη διαφορά, αφού το εστιακό της μήκος που αντιστοιχεί σε 18 mm και ο αισθητήρας των 1/1,54 ιντσών, παραπέμπουν σε DSRL! Με 5x οπτικό zoom, 10x υβριδικό zoom και 50x ψηφιακό zoom, το Huawei P40 Pro θα φέρει το θέμα της κάθε φωτογραφίας σου κοντά σου, με τη συστοιχία φίλτρων RYYB να βελτιστοποιεί τη φωτεινότητα και τα χρώματα των λήψεων.

Φυσικά τα παραπάνω δε θα αρκούσαν αν τα Huawei P40 και P40 Pro δεν ήταν σε θέση να λύσουν τα χέρια του χρήστη από άποψη εφαρμογών και λειτουργιών. Έχοντας τραβήξει τις φωτογραφίες και τα βίντεό σου λοιπόν, θα έχεις τη δυνατότητα να τα επεξεργαστείς χρησιμοποιώντας το app της προτίμησής σου –από κάτι ελαφρύ, μέχρι τις εφαρμογές των επαγγελματιών! Θα εναλλάσσεσαι μεταξύ τους με απόλυτη ταχύτητα, αφού η συσκευή σου θα μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό σου –όσο γρήγορος κι αν είναι αυτός!

Η Huawei άλλωστε έχει εξοπλίσει τα P40 series smartphones της με τον τελευταίας γενιάς Kirin 990 5G, που διαθέτει οκτώ πυρήνες και ανεξάρτητη μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων. Σε συνδυασμό δε με τα 8 GB μνήμης RAM (για να καταλάβεις, το laptop σου κατά πάσα πιθανότητα έχει λιγότερη) ο κορυφαίος επεξεργαστής της Huawei κάνει τα P40 και P40 Pro να… πετάνε.

https://www.youtube.com/watch?v=eo78Pe_q3B8

Οι καλύτερες κάμερες που έχουν εμφανιστεί λοιπόν σε smartphone, σε δύο προτάσεις που έχουν την απαραίτητη ισχύ και ευελιξία για να ανταποκριθούν με επιτυχία στις απαιτήσεις μιας απαιτητικής μέρας και ενός ακόμα απαιτητικότερου χρήστη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πριν από μερικές ημέρες ο ανεξάρτητος φορέας μέτρησης DXOMARK έδωσε στο Huawei P40 Pro την υψηλότερη βαθμολογία στον τομέα της κάμερας, εκθειάζοντας την ποιότητα των λήψεων, των φακών και των δυνατοτήτων που μπορεί να προσφέρει στο κάτοχό του ένω και ο διεθνής οργανισμός TIPA τους έδωσε το βραβείο για τα smartphones με τις καλύτερες φωτογραφικές δυνατότητες

A! Στην περίπτωση που θέλεις κάτι πιο οικονομικό που θα σου προσφέρει πολύ καλές εμπειρίες στη φωτογραφία τότε τα δύο προσιτά μοντέλα της σειράς, Huawei P40 Lite και Huawei P40 Lite E έρχονται να καλύψουν τις απαιτήσεις σου.

Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο;