Είπαμε. Τώρα που τα πράγματα είναι πιο ζόρικα πολλοί από εμάς θα αναγκαστούμε να κάνουμε αρκετές υποχωρήσεις. Άλλοι ακύρωσαν διακοπές, live που είχαν βγάλει εισιτήρια για αυτά και γενικότερα οποιαδήποτε δραστηριότητα είχαν κατά νου να κάνουν. 
 
Πολλοί καλλιτέχνες από την πλευρά τους, αναγκάστηκαν να ρίξουν πιστόλι σε πολλές εμφανίσεις που είχαν προγραμματίσει. Μερικοί από αυτούς βέβαια, βρήκαν άλλους τρόπους ώστε να ψυχαγωγούν τον κόσμο, αλλά και να συνεχίσουν τη δουλειά τους παράλληλα. Βλέπεις, το Ίντερνετ σε τέτοιες περιόδους, μπορεί να κάνει θαύματα!
 
Έτσι έγινε και την Τρίτη που μας πέρασε στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στην Καλιφόρνια! Εκεί, στις 7 του Απρίλη είχε ροζ φεγγάρι και ορισμένοι αποφάσισαν να το τιμήσουν! Πώς; Μα φυσικά με ένα γαμάτο live, που ομολογούμε όμοιο του δεν έχουμε δει. 250 καλλιτέχνες ενώθηκαν μέσω του Zoom (όχι ταυτόχρονα) και για 7 περίπου ώρες, έκαναν τον κόσμο να ψυχαγωγηθεί με τον πιο απίστευτο τρόπο. Κατά τη διάρκεια του Live, εμφανίστηκαν στην οθόνη χορωδίες, πολλά μουσικά όργανα, αλλά και περφόρμερς κάθε είδους! Μάλιστα τα έσωδα από τη συγκεκριμένη εκδήλωση, δόθηκαν για την αντιμετώπιση του κορονοϊού Τι καλύτερο;
 
Τσέκαρε το “Full Pink moon: Opera Povera”:
 
https://www.youtube.com/watch?v=Rv7itacp_to