Ναι ξέρω “Μένουμε Σπίτι”. Η φάση όμως δεν είναι ίδια για όλους. Ορισμένοι έχουν την βίλα τους για να μείνουν, άλλοι την μονοκατοικία τους, οι περισσότεροι το διαμέρισμα τους, ενώ αρκετοί δεν έχουν καν σπίτι! Βλέπεις ότι όλοι δεν έχουν τις ίδιες δυσκολίες και προφανώς ούτε τα ίδια προνόμια.
 
Έτσι παίζει να σκέφτηκε και ένας άγνωστος στο Λος Άντζελες. Τι έκανε; Απλά βοήθησε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Πώς; Πλήρωσε 200 γεύματα σε μια εταιρία κέτερινγκ και τους ζήτησε να τα μοιράσουν σε αυτούς που δεν θα μπορούσαν να τα έχουν. Έτσι, οι άνθρωποι της επιχείρησης βγήκαν στους δρόμους της πόλης, χαρίζοντας χαμόγελα αλλά και φαγητό σε συνανθρώπους που το χρειαζόντουσαν, όπως τους άστεγους αλλά και αυτούς που δουλεύουν στον τομέα της υγείας.
 
 
Με αυτή τη γαμάτη κίνηση, η συγκεκριμένη τυπάρα, μας έδειξε ότι σε αυτές τις εποχές, το πιο σημαντικό είναι κανείς να “δίνει” την αλληλεγγύη του όπως μπορεί. Άλλωστε, πάντα ο λαός βοηθούσε τον λαό, πόσο μάλλον σε δύσκολους καιρούς, όπως αυτός της πανδημίας. Δεν θα ήταν πολύ όμορφο να ακολουθούσαμε όλοι το συγκεκριμένο παράδειγμα και να βοηθούσαμε, ο καθένας όπως μπορεί, αυτούς που το έχουν ανάγκη;