Τι έγινε φίλε μου; Τέταρτη σεζόν “Casa De Papel” είδες; Εμείς δυστυχώς ναι και η αλήθεια είναι πως ξενερώσαμε λιγάκι. Εντάξει, υποκειμενικό είναι το συγκεκριμένο θέμα, εσένα μπορεί να σου άρεσε, ο καθένας με τα γούστα του. Αυτό που μας έκανε εντύπωση όμως με την “Τέλεια ληστεία”, (εκτός από το γεγονός ότι δεν ήτανε τέλεια) δεν ήταν τα 8 επεισόδια που βρήκαν προφανώς, αλλά κάτι άλλο.
 
Το Netflix, μαζί με τον νέο κύκλο της σειράς, κυκλοφόρησε και ένα ντοκιμαντέρ για αυτή με τίτλο “Η Τέλεια Ληστεία: Το Φαινόμενο”. Εμείς το είδαμε προσεκτικά και μπορούμε να πούμε πλέον με σιγουριά ότι: Αυτά τα 57 λεπτά που παρακολουθήσαμε, είναι ό,τι πιο γαμάτο σε Casa De Papel θα βρεις στην ιντερνετική αυτή πλατφόρμα τελευταία. 
 
Μέσα σε αυτό θα δεις backstage πλάνα από τις πρώτες σεζόν της σειράς , θα μάθεις για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η παραγωγή  όλα αυτά τα χρόνια, ενώ οι κλέφτες της καρδιάς σου (και της δικιάς μας, εκτός από την άχρηστη τον Τόκυο) μιλάνε και για τον ταμπλά που τους ήρθε, όταν το όλο κόσνεπτ έκανε το μεγάλο “μπαμ” και έγινε επιτυχία. Α, αν είσαι και Γαυράκι θα γουστάρεις λίγο παραπάνω καθώς έχει και πλάνα από το Καραϊσκάκης και το “La Casa De Piraeus”.
 
Τσέκαρε το τρέιλερ και αν σε ψήνει η φάση όρμα στο Netflix και δες το: