Την προηγούμενη εβδομάδα μες τη ζούρλα των ημερών, δεν μας έφταναν όλα όσα ζούσαμε, είχαμε και την τηλεόραση να προβάλει το Contagion και να μας φρικάρει λίγο παραπάνω. Βλέποντας τη συγκεκριμένη ταινία, ταυτιστήκαμε τέρμα με τη φάση που ζούμε, ενώ ορισμένοι άρχισαν να πιστεύουν ακόμα και σε συνωμοσίες. 
 
Κάπως έτσι θα πρέπει να νιώθουν πλέον και οι οπαδοί του Bojack Horseman, καθώς η αλήθεια αποκαλύφθηκε. Δεν ήταν απλά ένα animation, αλλά προφητική σειρά! Τι; Δεν μας πιστεύεις; Απλά τσέκαρε τι συμβαίνει στην Ιαπωνία, όπου τα ζώα αντικατέστησαν τους ανθρώπους, ακολουθώντας παράλληλα τις ίδιες συνήθειες που είχαν οι προκάτοχοι τους.
 
Για να σε ηρεμήσω, αυτό δεν έγινε στον πραγματικό κόσμο που ζούμε, αλλά μέσω της πένας ενός Θεούλη καλλιτέχνη. Η συγκεκριμένη τυπάρα, αποφάσισε να ζωγραφίσει τις καθημερινές συνήθειες που ακολουθούν οι κάτοικοι της χώρας, με μια βασική διαφορά. Στη θέση των ανθρώπων, έβαλε τα ζώα, με το αποτέλεσμα να σε κάνει να ψελλίζεις “ουάου”, ενώ κακά τα ψέμματα, η φάση είναι και λίγο πιο ζουζουνιάρικη, όπως και να το κάνουμε.
 
Τσέκαρε και μόνος σου τα σκίτσα και πες μας τη γνώμη σου: