Από τότε που μας τα έσκασε η πανδημία, αρκετοί έχουνε δει τη ζωή τους να αλλάζει κατά πολύ, αλλά και ορισμένα από τα μελλοντικά σχέδια τους να αναβάλλονται. Μερικοί βλέπεις, είχαν προγραμματίσει να την κάνουν για διακοπές, ενώ άλλοι να παρακολουθήσουν ορισμένα Live τώρα που θα ανοίξει ο καιρός.
 
Για τους πρώτους δεν υπάρχει λύση ακόμα. Για τους δεύτερους την λύση έδωσε ο Σπύρος Γραμμένος, ο οποίος περνάει την καραντίνα του δημιουργικά και καλλιτεχνικά. Πιο συγκεκριμένα, μετά από το Live που είχε κάνει στις 13 του Μάρτη από το YouTube, προτρέποντας μας να μείνουμε σπίτι, ξαναχτύπησε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ανεβάζοντας 2 από τις κομματάρες του, παιγμένες με έναν πιο διαφορετικό τρόπο. Καθώς, ο ίδιος αλλά και οι 6 μουσικοί που συνθέτουν μαζί του τα συγκεκριμένα κομμάτια, βρισκόντουσαν όλοι σπίτια τους, χωρίς να είναι μαζί σε κάποιο χώρο.
 
‘Ετσι, μπορεί να μην δούμε κάποιο Live σχετικά σύντομα εξαιτίας του Κορονοϊού, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε να απολαμβάνουμε αυτές τις ξεχωριστές δημιουργίες.
 

Τσέκαρε και το Live που είχε κάνει στο YouTube: