Είμαστε σχεδόν όλοι μας σε μια φάση ζωής, που τα πάντα είναι περίεργα και κάθε μέρα συμβαίνει από ένα παράξενο πράγμα στην καθημερινότητα μας. Τη συγκεκριμένη περίοδο απλά έχουμε κλειστεί στο σπίτι και μουχλιάζουμε, προσπαθώντας να βρούμε κάτι ώστε να σκοτώσουμε τον χρόνο μας και να περάσει πιο γρήγορα η καραντίνα. Για να γίνει αυτό, έχουμε ανακαλύψει διάφορες ασχολίες, αλλά και ιντερνετικές προκλήσεις.
 
Μια απ’ αυτές είναι το “Toilet Paper Challenge”, το οποίο εφαρμόζεται κυρίως μέσω Instagram και έχει γίνει γνωστό από αρκετούς διάσημους που μπήκαν στη φάση. Αυτό περιλαμβάνει ένα από τα είδη πρώτης ανάγκης, το οποίο είναι προς εξαφάνιση τον τελευταίο καιρό, το χαρτί υγείας. Οι κανόνες δεν είναι μόνο για αρχόντους, αλλά κατανοητοί σε όλους. Απλά παίρνεις το ρολό, κάνεις ποδαράκια λες και είσαι ο Denilson και όταν σου πέσει κάτω, δηλαδή γρήγορα γιατί είσαι γιωτάς, ανεβάζεις το βίντεο, ενώ πρώτα έχεις ταγκάρει όσα άτομα θες να συνεχίσουν αυτή τη μάστιγα.
 
 
Αν κάτι τέτοιο σου φαίνεται ηλίθιο σαν παιχνίδι, θα πρέπει να ξέρεις ότι το έκαναν πολλοί αστέρες, όπως ο Μέσι, ο Ανρί και ο Φάμπρεγκας. Επίσης, μπήκε και στα σύνορα μας, καθώς ο Γιώργος Καραγκούνης, αλλά και ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς, ακολούθησαν τη συγκεκριμένη μόδα.
 
Τσέκαρε λίγο τη φάση:

Και με Μέσι σου έχω:

Αλλά και με πολλά αστέρια του ποδοσφαίρου:

https://www.youtube.com/watch?v=tq35F9a6VWQ