Η δύναμη της αλληλεγγύης είναι αυτή που γεννιέται και δυναμώνει σε περιόδους ανάγκης, και φαίνεται πως ο κορονοϊός γέννησε ξανά αυτή τη δύναμη στον κόσμο. Ο καθένας βοηθάει όπως μπορεί, τους ασθενείς αλλά και τους ανθρώπους που, για να μην ασθενήσουν, μένουν σε καραντίνα στο σπίτι τους. Οι καλλιτέχνες λοιπόν, έχουν ένα σπουδαίο τρόπο να βοηθήσουν τους “έγκλειστους” συνανθρώπους τους. Κρατώντας τους παρέα με την τέχνη!

Μουσικοί κάνουν δωρεάν live στο Facebook, συγγραφείς κι εκδοτικοί οίκοι δίνουν δωρεάν ηλεκτρονικά βιβλία, σκηνοθέτες αφήνουν τις ταινίες τους στο ΥouTube. Αυτό έκανε προσφάτως, κι ο σπουδαίος Κεν Λόουτς.

Ο βραβευμένος στις Κάννες Βρετανός σκηνοθέτης, ανέβασε όλες τις ταινίες του στο διαδίκτυο ώστε να μπορούν να τις απολαύσουν όλοι οι άνθρωποι του κόσμου, δωρεάν. Κι αυτό είναι καταπληκτικό, όχι μόνο γιατί υπάρχουν μερικές επιπλέον επιλογές για να περάσεις όμορφα τις ώρες σου στην καραντίνα, αλλά και γιατί αυτές οι επιλογές είναι…σπουδαίες!

Εκμεταλλεύσου λοιπόν την ευκαιρία και δες τις σπουδαίες ταινίες ενός εκ των κορυφαίων Ευρωπαίων σκηνοθετών της ιστορίας του σινεμά. Ας γίνει ο Κεν Λόουτς θέμα συζήτησης μετά την καραντίνα, αφού όλοι θα έχουν δει τις ταινίες του. Κι έτσι, θα ‘χουμε την υγειά μας, και θα ‘χουμε κερδίσει ακόμη περισσότερα…