Πολλές φορές τα έχουμε πει κι άλλες τόσες τα έχουμε γράψει! Ένα από τα δυσκολότερα που έχει να διαχειριστεί ένας ενήλικας, είναι ο οικονομικός προγραμματισμός του! Μιλάμε για τη στιγμή που βλέπεις τις ευθύνες να σκάνε κατά πάνω σου, ωσάν χιονοστιβάδα και αναζητάς παντού μια χείρα βοηθείας. Κι αφού βάλεις τη ζωή σου κι έπειτα τη δουλειά σου σε μια σειρά, θα έρθει κι η ώρα της αγοράς αυτοκινήτου

Σωστά θα σκεφτείς, ότι το αυτοκίνητο είναι σίγουρα κάτι που θα χρειαστείς και θα σε διευκολύνει, μέρα με τη μέρα και νύχτα με τη νύχτα, βεβαίως, βεβαίως. Έλα όμως, που είναι κι ένα δαπανηρό μέσο, για τον ετήσιο, μηνιαίο, εβδομαδιαίο (κατάλαβες πού το πάμε), προϋπολογισμό σου. Λογικό, θα μας πεις, μιας και η αίσθηση του να οδηγείς ένα καινούριο αμάξι, είναι άλλο πράγμα! Ανάμεσα στις λέξεις που θα πεταχτούν μπροστά σου, χρήσιμο θα ήταν να δώσεις σε μία σημασία. Leasing τo λένε και τo αναγνωρίζεις από μακριά. Κυκλοφορούν άλλωστε, πολλές ερωτήσεις ενδιαφέροντος, γύρω από τη μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου!

Προφανώς κι όταν μπεις στη διαδικασία της αγοράς ενός νέου αυτοκινήτου, ένα άγχος θα το πάθεις. Θα “ορμήξουν” πάνω σου πλάνα αποπληρωμής, δάνεια, δόσεις, τόκοι και πόσα άλλα. Άκου λοιπόν τι κάναμε εμείς. Μας σύστησαν το Avis Leasing κι είπαμε να κάνουμε μια διαδικτυακή βόλτα στο www.myavis.gr, γιατί καλά χρυσά τα ολοκαίνουρια και μοσχομυριστά αυτοκίνητα, μα το κόστος τους δεν είναι παίξε γέλασε. Eκεί λοιπόν βρήκαμε ό,τι καλύτερο και τελευταίας τεχνολογίας, αμάξι παίζει στην αγορά, στις καλύτερες τιμές. Άσε το άλλο θέμα, που το παίρνεις άνοιξη του 2020 το αυτοκίνητο, για να το αποπληρώσεις τον βαρύ σύμφωνα με τις προβλέψεις χειμώνα του 2045! Ενώ έτσι, διαλέγεις όποιο αμάξι θες, δίχως να σε νοιάζουν όλα τα παραπάνω. 

Κι έρχεται κι η Ελληνίδα μάνα, που ξέρει και την εμπιστευόμαστε να σου πει: Να ΄ταν μόνο η αγορά του αυτοκινήτου καλά θα ‘ταν! Έλα όμως που θα έχει τα σέρβις του, τις ασφάλειές του, τα λάστιχά του. Τα τέλη από την άλλη, πού τα πας; Κάθε χρόνο και μεγαλύτερος βραχνάς. Ενώ με την Avis, ξένοιασες ρε παιδί μου. Καθάρισες, πώς το λένε. Θα πλερώνεις, μόνο όσα χρόνια το χρησιμοποιείς, δίχως να μαζεύεις κουμπαρά ή να βγάζεις ρεφενέ για τα υπόλοιπα. Κι όταν ρωτήσεις ξανά, τη γνώμη της μανούλας που τη σέβεσαι και τη λογαριάζεις, για το αν συμφέρει τελικά το Leasing, θα σου πει δικαιολογημένα να την ακούς τη μάνα σου, γιατί κι ο μεγάλος σου αδερφός, που είναι επαγγελματίας με την Avis σώθηκε.

Ξέρουμε ωστόσο, ότι αυτή την περίοδο τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα. Το καταλαβαίνεις φαντάζομαι, για αυτό κι όλοι αναζητάμε οικονομικές, αλλά και πιο ευέλικτες λύσεις πλέον, στο κάθετι. Πόσο μάλλον στο αυτόκινητο. Όχι, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Όπως έφτιαξε και τον κολλήτο μας η Avis, θα φτιάξει και σένα. Βλέπεις κι από τον υπολογιστή σου είσαι ένα κλικ μακριά από το Leasing Μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Όχι μην τρομάζεις, ίσα ίσα κάνε προσεκτικά τη διαδικτυακή σου βόλτα και μπορείς να βρεις διαμαντάκια. Άλλωστε, η υπηρεσία προσφέρει στους πελάτες όλα τα προνόμια του Leasing. Είσαι καλυμμένος, παιδί μου πως το λένε; Έχεις σταθερό μηνιαίο μίσθωμα, δωρεάν ασφάλεια και service και τα τέλη κυκλοφορίας κι εδώ! Πάνω από όλα έχεις την εγγύηση της Avis, που σου εξασφαλίζει τη δυνατότητα να διαλέξεις από υπέρ-μπόλικα αυτοκίνητα, αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Το κεράσακι της υπόθεσης, είναι πως έχεις 2 επιλογές να διαλέξεις ως προς τη διάρκεια της μίσθωσης. 24 ή 36 μήνες. Ό,τι τραβάει η ψυχή σου!

Όσο διαβάζεις πεφωτισμένους σαν και του λόγου μας, δεν έχεις να σκιάζεσαι κανέναν. Κι εμάς η Avis μας τα έμαθε απλά και γρήγορα. Mας έδωσε αυτοκινητάκι, μέσα από μεγάλη ποικιλία επιλογών. Γλιτώσαμε έτσι όλα τα έκτακτα κόστη στη συντήρησή του πληρώνοντας, μόνο για τα χρόνια που το χρησιμοποιούμε. Όμως να εκτιμήσεις κι εσύ με τη σειρά σου, πως παρότι είμαστε σωσμένοι κι από το Avis Leasing ικανοποιημένοι, δεν το κρατήσαμε μυστικό, αλλά σου δώκαμε ένα χέρι βοηθείας. Αμ πώς, γιατί έτσι γίνονται τα πράγματα με το leasing