Πολλοί από εμάς, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της ζωής μας, θα αποφασίσουμε να συγκατοικήσουμε με κάποιο ζώο. Αυτό κατά πάσα πιθανότητα θα είναι σκύλος, ενώ  κάποιος πιο παράξενος άλλος, μπορεί να γίνει φιλαράκι με μια γάτα. Και στις δυο περιπτώσεις, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να προκήψει πρόβλημα στην εκπαίδευση, καθώς τα ζώα ορισμένες φορές χαζεύουν άσχημα. 

Ένας μάγκας που ονομάζεται Έλιοτ, αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να μας δείξει πως γίνεται. Σε αντίθεση με το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού, υιοθέτησε τον Λόκι, ένα πανέξυπνο κοράκι. Εσύ που νιώθεις μάγκας επειδή έμαθες στον Ρεξ να φέρνει πίσω το μπαλάκι, πρέπει να ξέρεις, ότι ο κόρακας της καρδιάς μας, είναι ένα πολυτάλαντο κατοικίδιο, λιγο πιο ικανό από το δικό σου.
 
Πρώτα απ’ όλα, μπορεί να γίνει τόσο επικοινωνιακός ώστε να φτάσει στο σημείο να “συζητάει” με τους ανθρώπους, βγάζοντας κραυγές, ενώ άμα λάχει, θα παίξει και τα επιτραπέζια του χωρίς κανένα πρόβλημα. 
 
Αν δεν μας πιστεύεις, τσέκαρε το προφίλ του στο Instagram. Σε περίπτωση που θες να τον γνωρίσεις, πετάξου μια βόλτα μέχρι το Έσεξ της Αγγλίας. Ενδεχομένως να γίνει το μόνο κοράκι που θα συμπαθήσεις (μετά απ’ αυτό στον Λούκι Λουκ).